• 0 out of 5

  E.I CENTELLA ( Centella asiatica )

   

  Përdoret për të mbrojtur dhe forcuar sistemin e qarkullimit të gjakut dhe në trajtimin e simptomave të insuficiencës venoze, si rëndim në këmbë, ngërçe, variçe, edemë në gjymtyrët e poshtme, demtim kapilar, celulit.

  Centella asiatica
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!