• 0 out of 5

  E.I CIMICIFUGA ( Actaea racemosa )

   

  Tretësirë e Black Cohosh është e pasur me flavonoide dhe oligoelementë,
  I dobishëm kunder të nxehtit, djersitje, dhimbje koke, marramendje, rrahje të shpeshta te zemrës, zhurmë në vesh, nervozizëm, shqetësime të gjumit dhe gjendje depresive.

  Actaea racemosa
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!