• 0 out of 5

  E.I DESMODIUM ( Desmodium adscendes )

   

  • E dobishme në të gjitha rastet e sëmundjeve të mëlçisë, si epatiti,
  • Aktivitetin jashtëzakonshëm detoksik,
  • Lufton në mënyrë efektive krizat e astmës bronkiale ose alergjike duke ofruar lehtësim të shpejtë dhe duke kufizuar spazmat e muskujve,
  • Krizave epileptike, shokut anafilaktik.

  Desmodium adscendes
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!