• 0 out of 5

  E.I ECHINACEA ( Echinacea angustifolia )

   

  Echinacea është e dobishme si parandalim dhe trajtim për ftohjet, plagët, djegiet, plagët, ulcerat, dermatitin në përgjithësi.
  Përdoret për të stimuluar dhe forcuar sistemin imunitar, në prodhimin e antitrupave. Për këtë arsye përdoret në fitoterapi për të favorizuar mbrojtjen natyrale të trupit kundër sulmeve infektive nga bakteret dhe viruset.

  Echinacea angustifolia
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!