• 0 out of 5

  Qetësuese – Tretësirë Escholzia- E.I ESCOLZIA

   

  Rekomandohet në rast ankthi, stresi, çrregullimi të gjumit, pagjumësi, dhe nervozizëm.
  Perdorimi i tij ndihmon në uljen e periudhës së pergjumjes dhe ndihmon ne ruajtjen e një gjumi cilësor, gjatë gjithë natës, duke shmangur zgjimet e papritura.

  Eschscholtzia californica
  50 ml

  L 1.440