• 0 out of 5

  Inflamacion sytë – E.I EUFRASIA

   

  Ekstraktet e Euphrasia përdoren zakonisht për të luftuar forma të ndryshme të inflamacionitsyve,
  Është një ndihmës në gastrit,
  Efektiv kundër herpesit dhe skuqjes së lëkurës dhe fytit.

  Euphrasia officinalis
  50 ml

  L 1.440