• 0 out of 5

  Fenugreek – E.I FIENO GRECO

   

  Si për përdorim të brendshëm ashtu edhe për përdorim të jashtëm, fenugreku mburret me veti të shumta përforcuese, antianemike, kundër osteoporozës, hemorroideve… por është gjithashtu një forcim i shkëlqyer i lëkurës, zbutës dhe kundër rrudhave.

  Trigonella foenum-graecum
  50 ml

  L 1.440