• 0 out of 5

  E.I FUCUS ( Fucus vesiculosus )

   

  Ekstrakti i tij nxit funksionin e tiroides në rast të hipotiroidizmit dhe përdoret si një ilaç dobësimi ( i shkëlqyeshëm per fillimin e dietave ne reduktimin e peshës) në rast të obezitetit.

  Fucus vesiculosus
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!