• 0 out of 5

  VITALITY MEMORY

  • Për funksionimin e trurit
  • Përmirësimin e kujtesës
  • Zhvillimin e përqendrimit
  • Efektiv në pacientët me deficit të vëmendjes
  • Kundër problemevepsikike dhe neurologjike
  • Nxitur gjumin dhe lufton çdo formë nervozizmi

  Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal kognitiv tek të rriturit dhe fëmijët e moshës shkollore dhe  ndihmon në reduktimin e lodhjes.

  10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 2.750
error: Content is protected !!