• 0 out of 5

  VITALITY UOMO

   

  Vitaliteti i burrit
  Tonik në rast të lodhjes fizike dhe mendore, ruan nivelet normale të testosteronit në gjak.

   

  10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

  L 2.350
error: Content is protected !!