• 0 out of 5

    VITAMINA C – 1000 nga trendafil i eger

     
    Vitamina C është thelbësore për jetën tonë; trupi ynë nuk mund ta sintetizojë apo grumbullojë atë dhe sot dieta jonë është gjithnjë e më e varfër me vitaminë C. Marrja e vitaminës C çdo ditë ju mbron nga patologjitë e shumta dhe nuk ka efekte anesore. Si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët.      

    30 tableta nga 1800 mg

    L 1.650
error: Content is protected !!