• 0 out of 5

  PELARGONIUM PLUS

   

  • Redukton përhapjen e virusit te pacientët me infeksione të sistemitfrymëmarrjes 
  • Zgjidhja e afekteve të frymëmarrjes në subjektet e bronkitit kronik
  • Shëndeti i hundës dhe fytit
  • Lufton simptomat e ftohjes

   

   

   

  30 kapsula (nga 549 mg)

  L 1.650
error: Content is protected !!