• 0 out of 5

  ASPERZINC – WINTER HELP

   

  • LUFTON SIMPTOMAT E FTOHJES: FTOHJA, KAPSLIK
  • I DOBISHME NË RAST NDIKIMI
  • ALEAT I DOBISHEM KUNDËR INFEKSIONEVE DHE INFLAMIMIT VIRAL
  • STIMULON MBROJTJET IMUNITARE

  12 thasë me 2 gr

  L 1.670