• 0 out of 5

  WINTER HELP – FLUITUSS FORTE

   

  • FORMULA E PËRGJITHUR EDHE MË E PËRQENDRORË
  • ME SHTESËN E OLIGOELMENTIT TË MANGANIT DHE BAKRIT PËR Stimulimin e MBROJTJEVE IMUNORE
  • FLUIDIZUES DHE QETËSUES
  • PA SHTUAR UJË
  • Të rriturit dhe fëmijët 3+

  150 ml

  L 1.800