AGARICUS – (Himematzutake)

  • MBROJTJA IMUNITARE
  • Sëmundjet degjenerative të të rriturve
  • Vetitë mbrojtëse të mëlçisë
  • Pastrimin e substancave toksike
  • 60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

AGARICUS

Fillimisht nga rajoni malor i Piedade në Pyllin Atlantik pranë provincës së Sao Paulo Brazilit. Në vitet 1960, një hulumtim epidemiologjik i kryer nga Dr. Ciden, një studiues në Universitetin e Pensilvanisë, raportoi incidencën e ulët të sëmundjeve degjenerative të të rriturve dhe një rritje të jetëgjatësisë tek banorët e rajonit Piedade, krahasuar me ata të rajoneve përreth. Prandaj, këto efekte i atribuohen përdorimit të rregullt të kësaj kërpudhe në ushqim nga banorët e këtij rajoni.

Agaricus është një kërpudha medicinale që përmban përqendrimet më të larta të β-glukaneve të cilat veprojnë si modulues të përgjigjes imune. I janë atribuar edhe vetitë mbrojtëse të mëlçisë nëpërmjet një veprimi pastrues të substancave toksike.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera

(2 capsula da 718 mg)

Agaricus blazei plv. 1200 mg
di cui polisaccaridi 300mg

Mënyra e përdorimit
Merrni një deri në dy kapsula në ditë, sipas nevojës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë, ushqyerjes me gji dhe fëmijëve, këshillohet të konsultoheni me mjekun.

Referenca NAF01

.

.

DIFESE IMMUNITARIE

Originario della regione montagnosa di Piedade nella Foresta Atlantica vicino alla provincia di San Paolo Brasile. Negli anni ’60 durante una ricerca epidemiologica che fu condotta dal Dott. Ciden, un ricercatore dell’università della Pennsylvania, venne riportata la bassa incidenza di malattie degenerative dell’adulto e un aumento della longevità negli abitanti della regione del Piedade, rispetto a quelli delle regioni circostanti. Vennero quindi attribuiti tali effetti al regolare utilizzo di questo fungo nell’alimentazioneda parte degli abitanti di questa regione.

L’Agaricus è un fungo medicinale contenente le più alte concentrazioni di β-glucani che fungono da modulatori della risposta immunitaria. Gli sono anche state attribuite proprietà protettive del fegato tramite un’azione di depurazione delle sostanze tossiche.

Agaricus (Agaricus blazei Murrill) pluhur sporofori * tit. 50% në polisaharide dhe min. 15% në β- (1,3-1,6) -glukane, kapsulë vegjetale në hidroksipropilmetilcelulozë. * Përbërës nga bujqësia organike

error: Content is protected !!