AGLIO COMPLEX

 • PROMOVON FUNKSIONIMIN NATYROR QARKULLOR
 • NDIHMON NË RREGULLIM NATYROR TË PRESIONITGJAKUT
 • çrregullime të gjumit
 • palpitacione dhe në aritmi kardiake
 • kardiotonik

60 kapsula nga 733 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.250

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

 • PROMOVON FUNKSIONIMIN NATYROR QARKULLOR
 • NDIHMON NË RREGULLIM NATYROR TË PRESIONITGJAKUT

Aglio complex është suplementi i krijuar për çrregullimet e zemrës dhe qarkullimit të gjakut, i formuluar me bimë tradicionale bimore që veprojnë në problemet më të zakonshme të sistemit kardiovaskular.
Përbërësit e tij e lejojnë të përdoret në hipertension arterial të moderuar,çrregullime të gjumit, si kardiotonik në rastet e sëmundjeve të zemrës të shoqëruara me senilitet që nuk kërkojnë ende trajtim me dixhital, në gjendje ankthi të shoqëruara me palpitacione dhe në aritmi kardiake.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(2 capsule da 733 mg)

Ekstrakt i thatë i hudhrës 500 mg
apporto di allicina 5 mg
Gjethet dhe lulet e murrizit 250 mg
apporto di vitexina 7,5 mg
Gjethet e veshtullit 250 mg
Pluhur llamba e hudhrës 100 mg
Pluhur i gjetheve dhe luleve të murrizit 50 mg
Degët dhe gjethet e veshtullit në pluhur 50 mg

*Nuk përmban gluten

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 2 kapsula në ditë, mundësisht para gjumit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NAAG02

.

.

 • FAVORISCE IL NATURALE FUNZIONAMENTO CIRCOLATORIO
 • AIUTA LA NATURALE REGOLAZIONE DELLA PRESSIONE SANGUIGNA

Aglio Complex è l’integratore ideato per il cuore e i disturbi della circolazione sanguigna, formulato con piante della tradizione erboristica che vanno ad agire sulle problematiche più comuni del sistema cardiocircolatorio. I suoi ingredienti gli permettono di essere impiegato nell’ipertensione arteriosa moderata, nelle turbe del sonno, come cardiotonico nei casi di cardiopatia associata alla senilità, che non necessitano ancora di trattamento con digitalici, negli stati ansiosi associati a palpitazioni e nell’aritmia cardiaca.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(2 capsule da 733 mg)

Aglio bulbo e.s. 500 mg
apporto di allicina 5 mg
Biancospino foglie e fiori e.s. 250 mg
apporto di vitexina 7,5 mg
Vischio foglie e.s. 250 mg
Aglio bulbo polvere 100 mg
Biancospino foglie e fiori polvere 50 mg
Vischio rametti fogliati polvere 50 mg

*Non contiene glutine

Il modo d’uso
E’ consigliata l’assunzione di 2 capsule al giorno, preferibilmente prima di dormire.

Riferimento NAAG02

Ekstrakt i thatë i llambave të hudhrës (Allium sativum L.) i titruar të paktën 1% në alicinë, ekstrakt i thatë i gjetheve dhe luleve të murrizit (Crataegus oxyacantha Med.) i titruar në 3% në viteksin, veshtulla (Viscum album L.) ekstrakt i thatë i gjetheve (D / E 4:1), agjent mbulues: hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan (lëvozhgë kapsule), hudhër (Allium sativum L.) pluhur llamba, murriz (Crataegus oxyacantha Med.) pluhur gjethesh dhe lulesh, veshtull (Viscum album L.) degëza me gjethe pluhur, agjent kundër ngjizjes: dioksid silikoni

error: Content is protected !!