Amaro suedeze – Amaro Svedeze

  Dhimbje në shpinë dhe qafë, artrit, osteoartrit, ulçera, fistula, zhurme në veshë, sinuzit, dhimbje koke, vështirësi në tretje.      

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.100

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Amaro suedeze

NË RESPEKT TE RECETËS ORIGJINALE TË ZONJËS MARIA TREBEN

Përmban të gjitha barishtet e recetës origjinale të Maria Treben (përfshirë: Aloe, Angelica, Curcuma, Rhubarb, Senna, Teriaca, Manna, Mirra dhe Shafran) të maceruara në ujë dhe alkool (35% vol.).

Amaro suedeze, një recetë e lashtë bimore në një tretësirë ​​alkoolike, e aftë për të kuruar një numër të pafund sëmundjesh me shpejtësi dhe efektivitet ekstrem: nga dhimbjet e thjeshta dhe të rastësishme të kokës dhe dhimbjet e stomakut, deri në raste shumë më komplekse dhe shpesh kronike si: dhimbje në shpinë dhe qafë, artrit, artrozë, ulçera, fistula, tringëllimë në vesh, sinuzit

Kundër dhimbjes së dhëmbit holloni një lugë nga këto pika në pak ujë duke i mbajtur në gojë për ca kohë ose duke e lagur dhëmbin e lënduar me një leckë…dhimbja do të zhduket.

Kundër dhimbjeve dhe zhurmës në vesh, lagni një shtupë pambuku për ta futur në vesh me pika … madje do të rivendosë dëgjimin e humbur.

Shëron plotësisht të gjitha fistulat edhe nëse duken të pashërueshme dhe pavarësisht moshës së tyre…

Ata shërojnë të gjitha plagët e djegura, qofshin ato të shkaktuara nga zjarri, uji i vluar ose yndyra, duke i lagur ato me pika.
Nuk do të formohen flluska, nxehtësia do të nxirret prej saj.
Flluskat purulente do të shërohen plotësisht.

Dhimbjet reumatizmale zhduken duke i marrë pikat nga goja ose duke aplikuar në gjymtyrët e përflakur disa njolla të lagura me disa pika të hidhur.

Ju mund t’i kuroni “geloni”( përfaqësojnë rezultatin e një reagimi jonormal të trupit ndaj të ftohtit të ndjekur nga një ngrohje e papritur)  duke bërë kompresa me garzë, duke e mbështjellë me film për të mos lëvizur, duke e mbajtur për disa orë.

Mënyra e përdorimit
Mund të përdoret si nga jashtë (masazhe, fërkime …) dhe nga brenda (pastrues, tretës …).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Amaro suedeze

 

.

.

– NEL RISPETTO DELLA RICETTA ORIGINALE DELLA SIGNORA MARIA TREBEN

L’Amaro Svedese un’antica ricetta erboristica in soluzione alcolica in grado di guarire, con estrema rapidità ed efficacia, un’infinità di disturbi: dai semplici ed occasionali mal di testa e mal di stomaco, a casi ben più complessi e spesso cronici quali: dolori alla colonna vertebrale e cervicale, artrite, artrosi, ulcere, fistole, acufeni (ronzii alle orecchie), sinusiti…

Contiene tutte le erbe della ricetta originale di Maria Treben (tra cui: Aloe, Angelica, Curcuma, Rabarbaro, Senna, Teriaca, Manna, Mirra e Zafferano) macerate in acqua e alcool (35% vol.).

Contro il mal di denti si diluisce un cucchiaio di queste gocce in poca acqua trattenendole in bocca per qualche tempo oppure inumidendo il dente dolente con una pezza… il dolore svanirà.

Contro dolori e ronzii all’orecchio si inumidisca con le gocce un batuffolo di cotone da introdurre nell’orecchio…restituirà persino l’udito perduto.

Guarisce completamente tutte le fistole anche se sembrano inguaribili e indipendentemente dalla loro età…

Curano tutte le ferite da ustioni, che siano prodotte da fuoco, acqua bollente o grasso, bagnandole assiduamente con le gocce.
Non si formeranno vesciche, il calore ne verrà estratto.
Vesciche purulente guariranno totalmente.

I dolori reumatici scompaiono prendendo le gocce per bocca o applicando sugli arti infiammati delle pezze imbevute con alcune gocce di amaro.

Si possono curare i “geloni” , facendo degli impacchi con la garza, avvolgendola con la pellicola per evitare che si muova, tenendola per qualche ora.

Confezione da 200 ml

Referenca NAAM01

Amaro suedeze

Alkooli, ekstrakte hidroalkoolike të: Kasia, kamfora natyrale kineze, Rhubarb, Shafran i Indisë, Mana, Teriaca Veneta, Angelica, Aloe, Carlina, Myrrh, Shafran.

error: Content is protected !!