SERENE IPERICO EXTRA – ankth nervozizem

 • Çrregullime të gjumit
 • Ankthi dhe nervozizmi i tepërt
 • Forma të vogla anksiozo-depresive
 • Aritmi kardiake
 • Spazma gastrointestinale me origjinë nervore

30 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.600

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

SERENE IPERICO EXTRA

 • Çrregullime të gjumit
 • Ankthi dhe nervozizmi i tepërt

Serene Iperico Extra është e vecantë falë përbërësve me praninë e bimëve mjekësore në formë të tharë dhe pluhur, të cilat garantojnë një spektër më të plotë të përbërësve aktivë në krahasim me përdorimin e vetëm njërës nga dy format e barit.
Ky produkt është një komplement fiziologjik i cili ka treguar se ka një efekt të dobishëm në funksionet e organizmit të atyre që vuajnë nga çrregullimet e gjumit, ankthi i tepruar, forma të vogla anksiozo-depresive, aritmi kardiake dhe spazma gastrointestinale me origjinë nervore.
Përmban Murriz, një bimë që përdoret tradicionalisht për të rregulluar rrahjet e zemrës (kardiotonike) dhe për të rregulluar presionin e gjakut.

Mënyra e përdorimit
Merrni 2 tableta në ditë (1 mëngjes / 1 mbrëmje) ose 1 para gjumit.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(2 tavolette da 1000 mg)

Biancospino fiori e foglie e.s.  200 mg
apporto di flavonoidi  2 mg
Biancospino fiori e foglie  200 mg
Passiflora sommità fiorite e.s.  200 mg
apporto di isovitexina  1 mg
Passiflora sommità fiorite  200 mg
Valeriana radice e.s.  180 mg
apporto di acidi valerenici  1,44 mg
Valeriana radice  180 mg
Escolzia parti aeree fiorite e.s.  180 mg
apporto di protopina  630 mg
Escolzia parti aeree fiorite  180 mg
Iperico sommità fiorite e.s.  7 mg
apporto di ipericina  21mcg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg syve të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

.

.

 • DISTURBI DEL SONNO
 • ECCESSIVA ANSIA E NERVOSISMO

Gli ingredienti di Serene Iperico Extra lo rendono particolare grazie alla presenza di piante officinali in estratto secco e in polvere, che garantiscono uno spettro di principi attivi più completo rispetto all’utilizzo di una sola delle due forme di droga. E’ un complemento fisiologico indicato per svolgere un effetto benefico sulle funzioni dell’organismo di chi soffre di disturbi del sonno, di eccessiva ansia, di piccole forme ansioso-depressive, di aritmia cardiaca e di spasmi gastrointestinali di origine nervosa.

Contiene Biancospino, pianta tradizionalmente usata per regolare il battito cardiaco ( cardiotonica) e regolarizzare la pressione sanguigna.

Completamente naturale, aiuta a ritrovare il buon umore e i benessere psico- fisiologico naturale senza effetti collaterali.

 

Kodi referues NASE02

Ekstrakt lulesh dhe gjethesh të thata te Murrizit. Lule dhe gjethe murrizi (Crataegus oxyacantha). Ekstrakt i thatë i lules së pasionit.Passiflore (Passiflora incarnata). Ekstrakt i thatë i rrënjës së valerianës (Valeriana officinalis) i titruar në 0.8% në acide valerenike. Rrënja e valerianës (Valeriana officinalis). Lulekuqja e Kalifornise (Eschscholtzia californica) ekstrakt i tharë i sipërm i titruar në 0.35% në protopinë. Lulekuqja e Kalifornise (Eschscholtzia californica). Stabilizues> Celulozë, Çamçakëz arab, Fosfat kalciumi. Agjentë kundër ngjitjes> Stearat magnezi, dioksid silici. Hypericum (Kantarıonı) ekstrakt i thatë (0,35%) 0,3% hipericin.

error: Content is protected !!