Astaxanthin Pika – ASTAXANTINA GOCCE

 • ANTIOKSIDANT
 • ANTI-INFLAMMATOR
 • MBËSHTETJE KARDIOVASKULARE
 • SHËNDETI I SYVE
 • SHENDETI I LEKURES
 • PËRMIRËSIMI I PERFORMANCËS SPORTIVE

20 g pikatore

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.350

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Astaxanthin me pika ( Astaxantina Gocce ) është një suplement ushqimor i bazuar në vaj ulliri ekstra të virgjër nga bujqësia organike dhe oleoresin e pasur me astaksantinë që rrjedh nga alga Haematococcus pluvialis.

 • ANTIOKSIDANT
 • ANTI-INFLAMMATOR
 • MBËSHTETJE KARDIOVASKULARE
 • SHËNDETI I SYVE
 • SHENDETI I LEKURES
 • PËRMIRËSIMI I PERFORMANCËS SPORTIVE

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 8 pika Astaxanthin në ditë, mundësisht gjatë ose pas vaktit. Mund të merret siç është ose të përzihet me një ushqim sipas dëshirës tuaj (jo ushqime të nxehta).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(8 gocce da 34 mg pari a 272 mg)

Astaxantina 4 mg
 NA40
.
.
.

Astaxantina Gocce (Astaxanthin pika) è un integratore alimentare a base di olio extra-vergine di Oliva da agricoltura biologica e oleoresina ricca di astaxantina derivata dall’alga Haematococcus pluvialis.

 • ANTIOSSIDANTE
 • ANTI-INFIAMMATORIO
 • SUPPORTO CARDIOVASCOLARE
 • SUPPORTO CARDIOVASCOLARE
 • SALUTE DEGLI OCCHI
 • SALUTE DELLA PELLE
 • MIGLIORAMENTO DELLE PRESTAZIONI SPORTIVE

Il modo d’uso

Si consiglia di assumere 8 gocce al giorno, preferibilmente durante o dopo un pasto. Si può assumere tal quale oppure miscelato con un alimento a scelta (no cibi caldi).

 NA40

Vaj ulliri ekstra i virgjër (Olea europaea L.); oleorezina e pasur me astaksantinë që rrjedh nga alga Haematococcus pluvialis (e titruar në 10%); antioksidant: alfatokoferol.

error: Content is protected !!