Balsam buzësh – Argan – Kundër rrezeve të diellit

  • Kundër rrezeve të diellit – filtra minerale
  • Me vaj krunde orizi dhe gjalpë shea
  • Me vaj argani BIO
  • Për buzë të thata dhe të plasaritura
  • Aromë vanilje

5 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 700

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Balsam buzësh – BURRO CACAO

Kundër rrezeve të diellit (filtra minerale)
Me dyll perimesh
Me vaj krunde orizi dhe gjalpë shea
Me vaj argani BIO
Aromë vanilje

Gjalpi buzë karakterizohet nga një përqindje e lartë Gjalpi Shea dhe i pasuruar me vajra krunde orizi me veti të njohura zbutëse dhe hidratuese.
Prania e vajit organik të arganit me veti restauruese dhe elastike, do t’i ndihmojë buzët të harrojnë çdo ndjesi thatësie dhe tharjeje.
Prania e kremrave fizikë (jo kimikë) të diellit e bën atë ideal edhe si mbrojtës nga rrezet e diellit.

A keni dëgjuar ndonjëherë për cheilitis aktinik? Ekspozimi i zgjatur në diell pa mbrojtje mund të shkaktojë shfaqjen e keilitit diellor ose cheilitis aktinik, një patologji prekanceroze që lind nga efekti i rrezatimit ultravjollcë të njohur edhe si “buzët e marinarëve”. Ka humbje të demarkacionit midis buzës dhe lëkurës përreth, ënjtje dhe skuqje fillestare, dhe më pas thatësi e vazhdueshme, shkallëzime dhe kore.

Të mos harrojmë se përveç përdorimit të një mbrojtësi të mirë me krem ​​dielli SFP, këshillohet të ndiqni disa zakone të mira:

Hidratoni mjaftueshëm. Pirja e shumë ndihmon për të mbajtur buzët tuaja të buta dhe të shëndetshme;
Vishni buzëkuq ose nuancë buzësh vetëm nëse kombinohet me balsam buzësh me SPF.
Kujdes nga uji i kripur: kripa është shumë e keqe për lëkurën tonë, veçanërisht për buzët, sepse i thajnë shumë!

SHIJE VANILJE

Shënim:
Krem dielli mineral –  jo kimik – AROMA VANILLA

Nuk përmban:
KONSERVANCAT, PARAFINAT.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NABC02

.

.

Hai mai sentito parlare della cheilite attinica? L’esposizione prolungata e senza protezione al sole può provocare la comparsa della cheilite solare o cheilite attinica, una patologia precancerosa che insorge per effetto delle radiazioni ultraviolette conosciuta anche con il nome di “labbra da marinaio”. Si manifesta perdita della demarcazione tra il labbro e la pelle circostante, gonfiore e rossore iniziali e poi secchezza persistente, desquamazione, e croste.

Non dimentichiamoci che oltre ad utilizzare un buon protettore con protezione solare SFP, è opportuno seguire alcune buone abitudini:

Idratarsi a sufficienza. Bere tanto aiuta a mantenere le labbra morbide e sane;
Mettere il rossetto o la tinta labbra solo se abbinate al burrocacao con SPF.
Attenzione all’acqua salata: il sale fa molto male alla nostra pelle, soprattutto alle labbra, perché le secca molto!

Vaji Kastori, Cetyl Ricinoleate, dyll nga palmat Carnauba, dyll Candelilla, vaj kastori i hidrogjenizuar, Dikapril Eter, Gjalpë Gjalp Shea, Vaji i bërthamës së arganit, Aroma, Vaji i krundeve Oryza Sativa, Dioksidi i Zinkut, Titan.

error: Content is protected !!