Balsam flokët kaçurrela – CURLY BRIGHT

 

  • Balsam solid për flokë kaçurrela
  • Me ARGAN dhe ERITRITOLO
  • Kohëzgjatja: 40 aplikime – Vlen dy herë më shumë se një shishe 250 ml balsam të lëngshëm
  • Ushqen dhe zgjidh flokët duke i lënë të shkëlqejnë

 

 

50 g

L 1.380

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Balsam flokët kaçurrela – HOPI

  1. Balsam solid për flokë kaçurrela me ARGAN dhe ERITRITOLO
  • NGJYRAT MINERALE NATYRALE 
  • NUK PËRMBAN PARABEN DHE SILIKONE, SLS, SLE

Eritritoli fitohet nga fermentimi mikrobik i një substrati karbohidratesh.
Përfitimet: Eritritoli ka një efekt balsami që zvogëlon forcën e nevojshme për t’u shkëputur dhe krehur flokët.

Përmirëson strukturën sipërfaqësore të flokëve duke rivendosur qelizat e kutikulës dhe duke siguruar butësi.
Ushqen dhe zgjidh flokët duke i lënë të shkëlqejnë.

Kohëzgjatja: 50 aplikime.
Vlen të paktën dy herë më shumë se një shishe 250 ml balsam të lëngshëm.
Thjesht kaloni balsamonin e fortë në flokë të lagur pas shampos, fërkojeni me duar në të gjitha gjatësitë dhe shpëlajeni.

Balsam solide: një zgjedhje që gjithnjë e më shumë njerëz po i drejtohen sepse shmang përdorimin e shisheve plastike. Si të përdoret? A ka ndonjë disavantazh në krahasim me balsam tradicionale të lëngshme? Le ta zbulojmë së bashku!
Balsam e ngurtë në vitet e fundit ka fituar njëfarë suksesi, si sepse, në fakt, përfaqëson një zgjidhje të qëndrueshme dhe pa mbetje, ashtu edhe për lehtësinë e përdorimit dhe komoditetin për ta nxjerrë atë në rrugë.
Balsam e ngurtë ka një formulim të koncentruar dhe zakonisht përbëhet nga surfaktantë që rrjedhin nga vaji i kokosit, të cilëve zakonisht shtohen gjalpë, vajra të tjerë bimorë, vajra esencialë, aromat natyrale, ngjyra vegjetale dhe aktive.

Falë formulës së saj të koncentruar, shampoja e ngurtë është një produkt jashtëzakonisht pastrues, pa qenë megjithatë agresiv ndaj lëkurës.

E veçanta e shamponit të ngurtë, që e dallon nga ai i lëngshëm, është fakti që përmban një përqindje minimale të ujit, kështu që nuk është e nevojshme përdorimi i konservuesve.
Përdorimi i shampos së fortë është shumë i thjeshtë: thjesht shkumoni duart për të formuar një shkumë të lehtë, më pas kalojini në flokë dhe masazhoni si një shampo normale dhe në fund shpëlajeni mirë.

Balsam flokët kaçurrela

Referenca NAHBA02

.

.

Balsamo solido: una scelta su cui sempre più persone si stanno orientando perché evita l’utilizzo di flaconi in plastica. Come si usa? Presenta degli svantaggi rispetto ai tradizionali balsamo liquidi? 
Il balsamo solido negli ultimi anni ha guadagnato un discreto successo sia perché, appunto, rappresenta una soluzione sostenibile e zero waste, sia per la sua praticità di utilizzo e la comodità di poterlo portare in viaggio.
Ha una formulazione concentrata ed è solitamente composto da tensioattivi derivanti dall’olio di cocco, a cui di solito vengono aggiunti burri, altri oli vegetali, oli essenziali, profumi naturali, coloranti vegetali ed attivi.

Grazie alla sua formula concentrata,risulta essere un prodotto estremamente pulente, senza però risultare aggressivo sulla cute.

La sua particolarità che lo distingue da quello liquido, è il fatto che non contiene acqua così che non risulti necessario utilizzare dei conservanti.
Utilizzarlo è molto semplice: basterà insaponare le mani fino a formare una leggera schiuma, per poi passarle sui capelli e massaggiare come un normale shampoo, e infine risciacquare bene.

 

Distearoylethyl hydroxyethylmonium metosulfate, alkool cetearyl, alkool cetil, gjalpë shorea stenoptera, Uje, kokamidopropil betainë, vaj Kokosi, vaj olus, vaj vegjetal i hidrogjenizuar, dyll Candelilla, erythritol, vaj arganit 49, kernel geraniol, limonen.

error: Content is protected !!