Balsam flokët të hollë – SOFT DREAM

 

  • Kondicioner solid për flokë të imët
  • Me ALOE DHE PANTHENOL 
  • NUK PËRMBAN PARABEN DHE SILIKONE, SLS, SLE
  • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
  • Jepini forcë, definicion dhe volum flokëve tuaj

 

50 g

L 1.380

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Balsam flokët të hollë – HOPI

Balsam solid për flokë të imët me ALOE DHE PANTHENOL

  • NUK PËRMBAN PARABEN DHE SILIKONE, SLS, SLE 
  • NGJYRAT MINERALE NATYRALE

Panthenoli është një pararendës i vitaminës B5, e cila është shumë e rëndësishme për shëndetin e flokëve.Përveç ushqimit intensiv të flokëve, ai njihet për veprimin e tij zbutës dhe qetësues në lëkurë, i aftë për të lehtësuar kruajtjen dhe acarimin dhe për të dhënë freski.
Ruan hidratimin e duhur të flokëve dhe lëkurës dhe parandalon dobësimin e flokeve.
I jep forcë të madhe strukturave dhe mbron gjethet nga dëmtimet mjedisore dhe nxehtësia.I ben flokët të mëndafshtë, voluminoz, të butë dhe me shkëlqim. Lehtëson krehjen dhe stilimin e flokëve.

Thjesht kaloni balsamonin e fortë në flokë të lagur pas shampos, fërkojeni me duar në të gjitha gjatësitë dhe shpëlajeni.

Balsam solide: një zgjedhje që gjithnjë e më shumë njerëz po i drejtohen sepse shmang përdorimin e shisheve plastike. Si të përdoret? A ka ndonjë disavantazh në krahasim me balsam tradicionale të lëngshme? Le ta zbulojmë së bashku!
Balsam e ngurtë në vitet e fundit ka fituar njëfarë suksesi, si sepse, në fakt, përfaqëson një zgjidhje të qëndrueshme dhe pa mbetje, ashtu edhe për lehtësinë e përdorimit dhe komoditetin për ta nxjerrë atë në rrugë.
Balsam e ngurtë ka një formulim të koncentruar dhe zakonisht përbëhet nga surfaktantë që rrjedhin nga vaji i kokosit, të cilëve zakonisht shtohen gjalpë, vajra të tjerë bimorë, vajra esencialë, aromat natyrale, ngjyra vegjetale dhe aktive.

Falë formulës së saj të koncentruar, shampoja e ngurtë është një produkt jashtëzakonisht pastrues, pa qenë megjithatë agresiv ndaj lëkurës.

E veçanta e shamponit të ngurtë, që e dallon nga ai i lëngshëm, është fakti që përmban një përqindje minimale të ujit, kështu që nuk është e nevojshme përdorimi i konservuesve.
Përdorimi i shampos së fortë është shumë i thjeshtë: thjesht shkumoni duart për të formuar një shkumë të lehtë, më pas kalojini në flokë dhe masazhoni si një shampo normale dhe në fund shpëlajeni mirë.

Referenca NAHBA03

.

.

Balsam flokët të hollë

Balsamo solido: una scelta su cui sempre più persone si stanno orientando perché evita l’utilizzo di flaconi in plastica. Come si usa? Presenta degli svantaggi rispetto ai tradizionali balsamo liquidi? 
Il balsamo solido negli ultimi anni ha guadagnato un discreto successo sia perché, appunto, rappresenta una soluzione sostenibile e zero waste, sia per la sua praticità di utilizzo e la comodità di poterlo portare in viaggio.
Ha una formulazione concentrata ed è solitamente composto da tensioattivi derivanti dall’olio di cocco, a cui di solito vengono aggiunti burri, altri oli vegetali, oli essenziali, profumi naturali, coloranti vegetali ed attivi.

Grazie alla sua formula concentrata,risulta essere un prodotto estremamente pulente, senza però risultare aggressivo sulla cute.

La sua particolarità che lo distingue da quello liquido, è il fatto che non contiene acqua così che non risulti necessario utilizzare dei conservanti.
Utilizzarlo è molto semplice: basterà insaponare le mani fino a formare una leggera schiuma, per poi passarle sui capelli e massaggiare come un normale shampoo, e infine risciacquare bene.

 

Distearoyletil hidroksietilmonium metosulfat, alkool cetearil, alkool cetil, gjalpë nga farat e stenopterës shorea, Uje, kokamidopropil betainë, vaj Kokosi, lëng gjethesh Aloe Vera, parfum, panthenol, anisat natriumi, sodium 28, CI77.

error: Content is protected !!