SPEZIATO – Xhel dushi me aromë erëzash

 

Një banjë dhe dush për të gjithë familjen me një aromë mbështjellëse kardamom.
Tonik dhe hidratues.

1 liter

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

SPEZIATO – BIOFAMILY

Banjë dushi për trupin / flokët – me vaj farash rrushi dhe kardamo.

Një pastrues pikant i bazuar në vajin e farës së rrushit dhe ekstraktin e trëndafilit për një efekt zbutës dhe qetësues; aroma e kardamomit jep një ndjenjë të këndshme mirëqenieje.
Një banjë tonifikuese dhe hidratuese për t’i dhënë butësi lëkurës dhe shkëlqim flokëve të të rriturve dhe fëmijëve.

Një produkt i koncentruar ideal për të gjithë familjen, i cili mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Vaji i farave të rrushit është një vaj me origjinë bimore i nxjerrë nga farat e pranishme në rrush. Vetitë e tij zbutëse e bëjnë atë të përshtatshëm për kujdesin e fytyrës dhe hidratimin e trupit: e bën lëkurën më elastike, arrin ta zbutë dhe madje të lëmojë.
Vaji i farave të rrushit indikohet edhe për kujdesin e lëkurës së thatë, e cila dehidratohet shpejt. Në fakt, vaji përmban 50% acid linoleik, i cili në nivel të lëkurës ndërhyn në përbërjen e lipideve të epidermës: për këtë arsye nxit kohezionin qelizor dhe kufizon humbjen e ujit, duke lejuar një hidratim të mirë.
Farat e rrushit përmbajnë kalcium, fosfor dhe flavonoide, të cilat njihen edhe për vetitë e tyre ndriçuese. Në rastin e flokëve të shurdhër dhe të thatë me majat e çara, rekomandohet përdorimi i vajit të farave të rrushit të paktën një herë në javë.

                         

Shënim:
TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT I TESTUAR NE NIKELE

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni produktin në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht. Përdorimi i jashtëm

.

.

SPEZIATO

Bagno Doccia corpo/capelli – con olio di vinacciolo e cardamomo Un detergente speziato a base di Olio di Vinacciolo ed estratto di Rosa Canina per un effetto emolliente e lenitivo; la fragranza di Cardamomo dona una piacevole sensazione di benessere. Un bagno tonificante ed idratante per donare morbidezza alla pelle e lucentezza ai capelli di adulti e bambini.

Un prodotto concentrato ideale per tutta la famiglia, da poter utilizzare tal quale in piccole quantità oppure diluito in acqua.

L’olio di vinaccioli è un olio di origine vegetale estratto dal seme presente nell’acino dell’uva. Le sue proprietà emollienti lo rendono adatto alla cura del viso e per idratare il corpo: rende la pelle più elastica, riesce ad ammorbidirla e addirittura a levigarla.
L’olio di vinaccioli è indicato anche per la cura delle pelli secche, che si disidratano velocemente. L’olio infatti contiene il 50% di acido linoleico che, a livello cutaneo, interviene nella composizione dei lipidi dell’epidermide: per questo motivo, favorisce la coesione cellulare e limita la perdita d’acqua, permettendo una buona idratazione.
I vinaccioli contengono calcio, fosforo e flavonoidi, che sono noti anche per le proprietà schiarenti. Nel caso di capelli spenti, secchi e con doppie punte si consiglia l’uso dell’olio di vinaccioli almeno una volta a settimana.

Note:
DERMATOLOGICAMENTE TESTATO NICHEL TESTED

Non contiene:
PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, PARABENI, ALCOL, SLES/SLS, COLORANTI, SILICONI, DERIVATI ANIMALI, EDTA, BHA/BHT

Referenca NABF03

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Vaj i fares se hardhise se rrushit, Ekstrakt frutash Rosa Canina°, Glycerin, Parfum, Sorbitan Caprylate, Arginine, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Limonene*. ° Ingredienti da agricoltura biologica * Allergeni

error: Content is protected !!