FRUTTATO – Xhel dushi me shije boronicë

 

  • Dush për trupin/flokët Bio
  • Aroma e shijshme e boronicës rikthen menjëherë një kujtim të gjallë të fëmijërisë dhe e bën momentin e dushit të shkëlqyeshëm dhe rigjenerues. 
  • Për të rritur dhe fëmijë
  • Formulim i koncentruar (për t’u përdorur ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.)

1 liter

 

 

L 1.670

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

FRUTTATO – BIOFAMILY

Pastrues i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina.
Aroma e shijshme e boronicës rikthen menjëherë një kujtim të gjallë të fëmijërisë.
Freskia e drithërave deh momentin e banjës/dushit duke e bërë atë menjëherë të shkëlqejë dhe në të njëjtën kohë të rigjeneron ëmbël.

Formulim i koncentruar, për t’u përdorur ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Vaji i farave të rrushit është një vaj me origjinë bimore i nxjerrë nga farat e pranishme në rrush. Vetitë e tij zbutëse e bëjnë atë të përshtatshëm për kujdesin e fytyrës dhe hidratimin e trupit: e bën lëkurën më elastike, arrin ta zbutë dhe madje të lëmojë.
Vaji i farave të rrushit indikohet edhe për kujdesin e lëkurës së thatë, e cila dehidratohet shpejt. Në fakt, vaji përmban 50% acid linoleik, i cili në nivel të lëkurës ndërhyn në përbërjen e lipideve të epidermës: për këtë arsye nxit kohezionin qelizor dhe kufizon humbjen e ujit, duke lejuar një hidratim të mirë.
Farat e rrushit përmbajnë kalcium, fosfor dhe flavonoide, të cilat njihen edhe për vetitë e tyre ndriçuese. Në rastin e flokëve të shurdhër dhe të thatë me majat e çara, rekomandohet përdorimi i vajit të farave të rrushit të paktën një herë në javë.

                         

SHËNIM:
I TESTUAR DERMATOLOGJIK – I TESTUAR NIKEL

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E PETROLIT , PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
Aplikoni produktin në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht.
Përdorimi i jashtëm.

.

.

FRUTTATO

Detergente a base di olio di Vinacciolo ed estratto di Rosa Canina.
Il delizioso profumo di mirtillo riporta subito a un giocoso ricordo d’infanzia. La freschezza del sottobosco inebria il momento del bagno/doccia rendendolo immediatamente frizzante e al tempo stesso dolcemente rigenerante.

I tensioattivi non aggressivi rendono il prodotto ideale per la detersione di tutta la famiglia.

Formulazione concentrata, da poter utilizzare tal quale in piccole quantità oppure diluita in acqua.

L’olio di vinaccioli è un olio di origine vegetale estratto dal seme presente nell’acino dell’uva. Le sue proprietà emollienti lo rendono adatto alla cura del viso e per idratare il corpo: rende la pelle più elastica, riesce ad ammorbidirla e addirittura a levigarla.
L’olio di vinaccioli è indicato anche per la cura delle pelli secche, che si disidratano velocemente. L’olio infatti contiene il 50% di acido linoleico che, a livello cutaneo, interviene nella composizione dei lipidi dell’epidermide: per questo motivo, favorisce la coesione cellulare e limita la perdita d’acqua, permettendo una buona idratazione.
I vinaccioli contengono calcio, fosforo e flavonoidi, che sono noti anche per le proprietà schiarenti. Nel caso di capelli spenti, secchi e con doppie punte si consiglia l’uso dell’olio di vinaccioli almeno una volta a settimana.

NOTE:

DERMATOLOGICAMENTE TESTATO – NICHEL TESTED

Non contiene:

PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, PARABENI, ALCOL, SLES/SLS, COLORANTI, SILICONI, DERIVATI ANIMALI, EDTA, BHA/BHT

FRUTTATO – Referenca NABF13

Uje, amonium lauril sulfat, kokamidopropil betainë, vaji i farës se hardhise se rrushit, Ekstrakt frutash Rosa Canina °, Glicerinë, Argininë, Klorur Natriumi, Parfum, Etilheksilglicerinë, Alkool Benzil. ° Përbërës nga kultura bujqesore organike.

error: Content is protected !!