D-manoza – CYSTI RAPID – Infeksion urinar

 • MIRËQENIE E TRAKTI URINAR (cistit, kandida, etj..)
 • EFEKTIVE NË REDUKTIMIN E BAKTERIEVE 
 • ANTI-INFLAMMATOR
 • RRIT PRODHIMIN E ANTITRUPAVE
 • FAVORON MBROJTJET NATYRALE TË ORGANIZMIT

40 kapsula prej 623 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Dmanoza – Cysti Rapid : 

 • DOZA E LARTË NË PROANTOCIANIDINË, N-ACETILCISTEINË DHE D-MANOZË 
 • MIRËQENI TRAKTI URINAR 
 • EFEKTIVE NË REDUKTIMIN E BAKTERIVE
 • ANTI-INFLAMMATOR 
 • RRITEN PRODHIMIN E ANTITRUPAVE
 • FAVORON MBROJTJET NATYRALE TË ORGANIZMIT

CystiRapid është një suplement ushqimor me bazë Bearberry dhe Cranberry, i dobishëm për funksionin normal të traktit urinar. Formula përmban D-Manozë të marrë nga lëvorja e thuprës, N-acetilcisteina dhe vaji esencial i Pemës së Çajit.

Përfitimet e D-Mannose
Aktiviteti kryesor i dobishëm i D-Mannose ka të bëjë me efektivitetin e tij në luftimin e cistitit dhe inflamacionit të traktit urinar. Është një ilaç natyral veçanërisht i rekomanduar si një shtesë e terapive me antibiotikë dhe si një kurë dhe parandalim i recidivave.

N-Acetil-Cisteina (o NAC)
Studimet e kryera me acetilcisteinë kane rezultuar që, me përbërës e të tjerë aktivë, nuk janë marrë kurrë: efektiviteti i tij në biofilmat e E.Coli ka arritur më shumë se 80% zgjidhje të patologjive të rikthimit falë aftësisë së tij për të zbërthyer biofilmat.Në fakt, acetilcisteina ka aftësinë të pengojë ngjitjen e biofilmave në muret e traktit urinar dhe të shpërndajë matricën e biofilmave tashmë të pjekur. Përveç kësaj, acetilcisteina është efektive në reduktimin e pranisë së baktereve që janë përbërës të biofilmave si E. coli dhe Staphylococcus aureus.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave 2 herë në ditë, mundësisht ndërmjet vakteve, me shumë ujë.

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(4 kapsula nga 586 mg)

D-Mannosio 1000 mg
N-acetilcisteina 500 mg
Cranberry frutto e.s. 300 mg
apporto di proantocianidine 90 mg
Uva ursina foglie e.s. 150 mg
apporto di arbutina 15 mg
Tea Tree olio essenziale 3 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • BENESSERE VIE URINARIE
 • EFFICACE NELLA RIDUZIONE DEI BATTERI
 • ANTINFIAMMATORIO
 • AUMENTA LA PRODUZIONE DI ANTICORPI
 • FAVORISCE LE NATURALI DIFESE DELL’ORGANISMO

CystiRapid è un integratore alimentare a base di Uva ursina e Cranberry, utili alla normale funzionalità delle vie urinarie. La formula contiene D-Mannosio ottenuto da corteccia di Betulla, N-acetilcisteina ed olio essenziale di Tea Tree.

Dmanoza – CYSTI RAPID
Referenca NA32

 

D-Manoza nga lëvorja e thuprës (Betula pendula Roth.); N-acetilcisteinë; Agjentët mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Boronica e kuqe (Vaccinium macrocarpon Aiton.) Ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 30% në proantocianidina; Uva ursina (Arctostaphylos uva-ursi L. Spreng.) Lë ekstrakt i thatë i titruar në 10% në arbutinë; vaj esencial i pemës së çajit (Melaleuca alternifolia (Maiden & Betche) Cheel); Agjent kundër ngjitjes: dioksid silikoni.

error: Content is protected !!