E.I DESMODIUM ( Desmodium adscendes )

  • E dobishme në të gjitha rastet e sëmundjeve të mëlçisë, si epatiti,
  • Aktivitetin jashtëzakonshëm detoksik,
  • Lufton në mënyrë efektive krizat e astmës bronkiale ose alergjike duke ofruar lehtësim të shpejtë dhe duke kufizuar spazmat e muskujve,
  • Krizave epileptike, shokut anafilaktik.

Desmodium adscendes
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Hepatiti – E.I DESMODIUM

Desmodium është e dobishme në të gjitha rastet e sëmundjeve të mëlçisë, si apatiti (veçanërisht në fazën e parë) dhe gjendjet para cirrozës.

Përdoret gjerësisht dhe rekomandohet për aktivitetin e tij të jashtëzakonshëm detoksik, si gjatë dietave dobësuese, kur jeni duke e lënë duhanin ose kur trajtoni varësinë ndaj alkoolit, ashtu edhe gjatë stinëve të ndryshimit.

Nxit normalizimin e transaminazave dhe frenon veprimin e histaminës, kështu që mund të jetë një ndihmës në trajtimin e alergjive.

Përveç kësaj, është një bronkodilator i fuqishëm, lufton në mënyrë efektive krizat e astmës bronkiale ose alergjike duke ofruar lehtësim të shpejtë dhe duke kufizuar spazmat e muskujve të mushkërive.
Mund të jetë gjithashtu i dobishëm në rast të krizave epileptike, shokut anafilaktik dhe në menaxhimin e krizave të ankthit.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.
Nëse është e mundur larg vakteve

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

L’assunzione di Desmodium è utile in tutti i casi di affezioni epatiche, come epatiti (soprattutto nella prima fase) e stati di pre-cirrosi.

È ampiamente impiegato consigliato per la sua straordinaria attività detox, sia durante le diete dimagranti, sia quando si sta smettendo di fumare o trattando la dipendenza dall’alcol, sia nei periodi di cambio di stagione.

Favorisce la normalizzazione delle transaminasi e inibisce l’azione dell’istamina, quindi può essere un coadiuvante nel trattamento delle allergie.

Inoltre, è un potente broncodilatatore, combatte efficacemente le crisi di asma bronchiale o allergica apportando un rapido sollievo e limitando gli spasmi muscolari dei polmoni. Può rivelarsi utile anche in caso di crisi epilettiche, choc anafilattico e nella gestione delle crisi d’ansia.

Hepatiti – E.I DESMODIUM – Referenca NATM57

Desmodium adscendes (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!