Djeg yndyrnat – META SNELL – THERMOGENIC

 • Djeg yndyrnat
 • Redukton depozitat yndyrore
 • Shton vitalitetin dhe energjine

    30 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.900

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Djeg yndyrnat

 • Djeg yndyrnat
 • Redukton depozitat yndyrore
 • Shton vitalitetin dhe energjine

Termogenic + përmban ekstrakte të portokallit të hidhur, matè dhe coleus, të dobishme për stimulimin e ekuilibrit të peshës trupore si pjesë e një diete me kalori të ulët që synon kontrollin e peshës trupore. Sarsaparilla vepron pozitivisht në funksionet e pastrimit të organizmit, kakao dhe kafeja jeshile mbeshtesin metabolizmin, kurse caji java redukton lengjet e teperta ne trup.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 tabletë në mëngjes dhenjë tabletë pasdite me një gotë ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(2 compresse da 1500 mg)

Coleus radice estratto secco 400 mg
apporto di forskolina 40 mg
Arancio amaro frutti immaturi estratto secco 300 mg
apporto di sinefrina 30 mg
Salsapariglia radice estratto secco 300 mg
Cacao semi estratto secco 288 mg
apporto in teobromina 28,8 mg
L-Carnitina 280 mg
Matè foglie estratto secco 260 mg
apporto di caffeina 10,4 mg
Caffè verde semi estratto secco 200 mg
apporto di acido clorogenico 90 mg
apporto in caffeina 5 mg
Tè di Giava foglie estratto secco 200 mg
apporto di sinensetina 200 mcg
Caffeina anidra 180 mg
Caffeina totale 195,4 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni larg fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Produkti duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me kalori të ulët duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme e shoqeruar mundesisht me aktivitet fizik. Kërkoni mendimin e mjekut nese e ndiqni dieten me shume se 3 jave .
Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit nëse kushtet tuaja kardiovaskulare nuk janë normale. Nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, gjidhenies, dhe femijeve veçanërisht nën 12 vjeç. Përmban kafeinë . Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Data e skadencës i referohet produktit të pahapur dhe të ruajtur siç duhet.

.

.

 • BRUCIA GRASSI
 • RIDUCE GLI ACCUMULI ADIPOSI
 • FAVORISCE VITALITÀ ED ENERGIA

Termogenic + contiene estratti di arancio amaro, matè e coleus, utili per favorire l’equilibrio del peso corporeo nell’ambito di una dieta ipocalorica volta al controllo del peso corporeo. Salsapariglia per un’azione positiva sulle funzioni depurative dell’organismo, cacao e caffè verde per il sostegno metabolico, tè di giava per il drenaggio dei liquidi in eccesso, caffeina e carnitina con effetto stimolatorio sul metabolismo.

Referenca NADI05

Agjentët përforcues: celulozë, fosfat trikalcium, gomë arabike. Coleus (Coleus forskohlii (Willd.) Bricq.) Ekstrakt i thatë i rrënjës i titruar në 10% në forskolin. Ekstrakt i thatë i frutave të papjekura të portokallit të hidhur (Citrus aurantium L. var. Amara), i titruar në 10% në sinefrinë. Sarsaparilla (Smilax aristolochiifolia Mill.) Ekstrakt i thatë i rrënjëve. Farat e ekstraktit të thatë të kakaos (Theobroma cacao L.) të titruara në 10% në teobrominë. L-Carnitine tartrate. Matè (Ilex paraguariensis A. St. Hill) lë ekstrakt të thatë të titruar në 4% në kafeinë. Kafe jeshile (Coffea arabica L.) ekstrakt gjysmë i thatë i titruar në 45% në acid klorogjenik (kafeinë <= 2,5%). Çaji Java (Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.) Ekstrakt i thatë i gjetheve i titruar në 0.1% në sinensetin. Kafeinë pa ujë. Agjentët kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit.

error: Content is protected !!