Hardhi e kuqe – E.I VITE ROSSA Bio (Red Vine Leaf)

(Red Vine Leaf)

  • Çrregullime të qarkullimit të gjakut
  • Insuficienca venoze
  • Staza e gjakut,
  • Variçe, enë gjaku të brishta
  • Hemorroide, mbajtje uji, celulit
  • 50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Hardhi e kuqe ( Red Vine Leaf ):

Tinktura e hardhisë së kuqe indikohet në të gjitha format e çrregullimeve të qarkullimit të gjakut si pamjaftueshmëria venoze, staza e gjakut dhe rëndimi në gjymtyrët e poshtme, venat me variçe, enët e brishta të gjakut, çrregullimet e qarkullimit të menopauzës, flebiti, brishtësia e kapilarëve, hemorroidet, mbajtja e ujit, celulitin.

Gjethet e Vitis vinifera përmbajnë polifenole në veçanti bioflavonoidë (rutinë, kuercitin, izoquercitin, kampferol, luteolin), tanine antocianin dhe leukoantocianinë, acide organike, kripëra minerale.
Këta përbërës aktivë kryejnë një aktivitet intensiv që synon sistemin e qarkullimit të gjakut, ku ndikojnë pozitivisht në përshkueshmërinë e enëve të gjakut, duke parandaluar edemën dhe ënjtjen dhe mbi të cilat kryejnë një veprim antioksidant, antiinflamator, vazotonik, astringent dhe vazoprotektiv.
Prandaj Hardhi e kuqe indikohet në të gjitha format e çrregullimeve të qarkullimit të gjakut si insuficienca venoze, staza e gjakut dhe rëndimi në gjymtyrët e poshtme, venat me variçe, enët e brishta të gjakut, çrregullimet e qarkullimit të menopauzës, flebiti, brishtësia e kapilarëve, couperose, hemorroidet, celuliti.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NATM170

.

.

La tintura madre di vite rossa è indicata in tutte le forme di disturbi circolatori come Insufficienza venosa, stasi ematica e pesantezza agli arti inferiori, varici, vasi sanguigni fragili, turbe circolatorie della menopausa, flebiti, fragilità capillare, emorroidi, ritenzione idrica, cellulite.

Le foglie della Vitis vinifera contengono polifenoli in particolare bioflavonoidi (rutina, quercitina, isoquercitina, campferolo, luteolina), tannini antocianici e leucoantocianici, acidi organici, sali minerali.
Questi principi attivi svolgono un’intensa attività rivolta al sistema circolatorio, dove influenzano positivamente la permeabilità vasale, impedendo edemi e gonfiori, e su cui svolgono azione antiossidante, antinfiammatoria, vasotonica, astringente e vasoprotettrice.La tintura madre di vite rossa perciò è indicata in tutte le forme di disturbi circolatori come Insufficienza venosa stasi ematica e pesantezza agli arti inferiori, varici, vasi sanguigni fragili, turbe circolatorie della menopausa, flebiti, fragilità capillare, couperose, emorroidi, cellulite.

Il modo d’uso
50 gocce 2 o 3 volte al giorno lontano dai pasti in poca acqua pari a una dose giornaliera di 3 ml di prodotto, corrispondente a 0,9 g di pianta fresca.

Vitis Vinifera (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!