E.I BIO ALFA ALFA 50ml – Tretësirë alfa -alfa bio

 

  • Forcues i enëve të gjakut;
  • I pasur me vitamina dhe minerale;
  • Efektive kundër lodhjes dhe anemisë.

 

 

 

Medicago sativa
50 ml

L 1.320

Produkt

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Veprim antioksidues, anti-inflamator;
Forcues i enëve të gjakut;
I pasur me vitamina dhe minerale;
Efektive kundër lodhjes dhe anemisë;
E dobishme në rastet e mungesës së vitaminës K;
E dobishme në kontrollin e kolesterolit.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve, në pak ujë, të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,9 g bimë të freskët.

Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit.

.

.

Azione antiossidante, antiinfiammatoria;
Rinfozante dei vasi sanguigni;
Ricca di vitamine e minerali;
Efficace contro la stanchezza e l’anemia;
Utile nei casi di carenza di vitamina K;
Utile nel controllo del colesterolo.

Testi tratti da:
Piergiorgio Chiereghin, Farmacia verde manuale di fitoterapia, Ed. Edagricole, 2011
Enrica Campanini, Dizionario di fitoterapia e piante medicinali, Ed. Tecniche nuove, 2004

Referenca NATM06

Medicago sativa (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).