EKSTRAKT KERMILLI – MEDILUM

 • KOLLË ME SEKRECIONE DHE E THATË
 • HIDRATIMI I MUKOZAVE
 • VEPRIM QETËSUES
 • VEPRIM ANTIBAKTERIAL

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ekstrakt kermilli – Medilum është një produkt ushqimor i formuluar nga receta e lashtë bavareze. Një preparat i përbërë nga 20% ekstrakt kermilli Mucus Helicis Pomatiae (kërmilli alpin) dhe lëng mjedër, me veti të njohura të dobishme.

SHIJE E KËNDSHME E PËRSHTATSHME EDHE PËR FËMIJËT.

 • KOLLË ME SEKRECIONE DHE E THATË
 • HIDRATIMI I MUKOZAVE
 • VEPRIM QETËSUES
 • VEPRIM ANTIBAKTERIAL

Cruelty Free

INFORMAZIONI NUTRIZIONALI
Valori medi per 100 ml
Energia 1615 kJ/380 Kcal
Grassi 0 g
di cui acidi grassi saturi 0 g
Carboidrati 95 g
di cui zuccheri 95 g
Proteine 30 g
Sale assente

Mënyra e përdorimit
Për një përdorim korrekt të produktit rekomandohet të merret një lugë (15 ml) tre herë në ditë, e pastër ose e holluar në lëngje, çajra bimorë ose pijen tuaj të preferuar.

*DUHET TUNDUR PARA PERDORIMIT

 NALU01

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.
.
.

Medilum prodotto alimentare formulato dall’antica ricetta Bavarese. Un preparato composto da estratto di Mucus Helicis Pomatiae, (lumaca Alpina) al 20% e succo di Lampone, dalle conosciute proprietà benefiche.

GUSTO GRADEVOLE ADATTO ANCHE PER I BAMBINI.

 • TOSSE GRASSA E SECCA
 • IDRATAZIONE DELLE MUCOSE
 • AZIONE LENITIVA E CALMANTE
 • AZIONE ANTIBATTERICA

Il modo d’uso
Per un corretto utilizzo del prodotto si consiglia di assumere un cucchiaio (15 ml) tre volte al dì, puro o diluito in succhi, tisane o la bevanda preferita.

AGITARE PRIMA DELL’USO

 NALU01

Fruktoza;Ekstrakt i Kërmillit Alpin 20%; Uji i demineralizuar; Lëng i koncentruar i mjedrës; Antioksidant: Acidi Askorbik; Konservues: Sorbat i kaliumit.

Çdo ndryshim në ngjyrë, shije ose prania e një sedimenti të lehtë i atribuohet natyralitetit të përbërësve dhe nuk tregon një ndryshim në cilësinë e produktit.

error: Content is protected !!