EPA DETOX Vegetal – Milk Thistle (Gjembaci Gomarit)

 • Silmarine Cinare, Flavonoide dhe acide te hiqta
 • Funksjon purifikues
 • Eliminon toksinat
 • Ideale per pastrimin e melcise te yndyrshme

60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Epa detox vegetal – Gjembaci gomarit (milk thistle):

 • Doza te larta Silmarine Cinare, Flavonoide dhe acide te hiqta
 • Funksjon purifikues
 • Eliminon toksinat
 • Ideale per pastrimin e melcise te yndyrshme

EPA DETOX Është një shtesë ushqimore e bazuar në Angjinarja, Gjembaci gomarit (milk thistle), Desmodium dhe Fillanto, ekstrakte bimore të rëndësishme për ruajtjen e funksionit fiziologjik të mëlçisë.
Përveç kësaj, Gjembaci gomarit ( Milk Thistle ) dhe Angjinarja nxisin funksionet pastruese të trupit.

Funksionimi i duhur i mëlçisë ndihmon në eliminimin e toksinave të grumbulluara në indet e mëlçisë që shkaktojnë ngecjen e lëngjeve, kundërvepron me mbajtjen e ujit, ndihmon për të forcuar sistemin imunitar, falë rritjes dhe efektivitetit të qelizave përgjegjëse për mbrojtjen e trupit. Ndër funksionet e saj kryesore, mëlçia prodhon biliare, e cila është thelbësore për tretjen, rregullon koagulimin e gjakut dhe kontrollon nivelet e aminoacideve dhe në fund pastron trupin nga mbingarkesa e toksinave.

Pastrimi me epadetox është një nga funksionet më të rëndësishme që kryen kjo gjëndër e madhe: në fakt ajo e vetme arrin të “pastrojë” rreth një litër e gjysmë gjak në minutë, duke na çliruar nga toksinat dhe duke përzgjedhur materialet e mbeturinave, me transformimin e substancave toksike. në komponime të padëmshme.

Përdorimi i tij rekomandohet edhe për trigeceride të larta me vlera normale të kolesterolitkombinuara me vaj krill.


( preferibile a cholesterol plus)

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave në ditë, mundësisht pas vakteve kryesore.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NA21

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera(2 capsula da 790 mg)
Cardo Mariano frutti e.s.  300 mg 
apporto di silimarina 240 mg 
Carciofo foglie e.s. 300 mg
apporto di cinarina 7,5 mg
Desmodio foglie e.s. 300 mg
apporto di flavonoidi totali 1,5 mg
Fillanto erba e.s. 300 mg
apporto di acidi amari 9 mg

.

.

Epa detox vegetal :

 • ELEVATI DOSAGGI IN SILIMARINA CINARIA,FLAVONOIDI E ACIDI AMARI
 • FAVORISCE LE FUNZIONI DEPURATIVE DELL’ORGANISMO
 • FAVORISCE L’ELIMINAZIONE DELLE TOSSINE

Epa detox vegetal E’ un integratore alimentare a base di Carciofo, Cardo mariano, Desmodium e Fillanto, estratti vegetali importanti al mantenimento di una fisiologica funzionalità epatica. Il Cardo Mariano e il Carciofo, inoltre, favoriscono le funzioni depurative dell’organismo.

Se ne consiglia l’uso anche per trigeceridi alti con valori di colesterolo normali abbinato all’olio di krill.
( preferibile a “Cholesterol Plus”)

 

Angjinarja (Cynara scolymus L.) gjethet d.e. i titruar në 2.5% në cinarinë; Gjembaku i qumështit (Silybum marianum (L.) Gaertn.) Frutat d.e. i titruar në 80% në silmarinë; Desmodium (Desmodium adscendens (Sw.) DC.) Gjethet d.e. i titruar në 0.5% në totalin e flavonoideve; Fillanto (Phyllanthus niruri L.) barishte d.e. i titruar në 3% në acide të hidhura; Agjentët e veshjes (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Niseshte misri.

error: Content is protected !!