Flokë të yndyrshëm – SHAMPO ANTIUNTUOSITà

  • Ekstrakte të livandës, hithrës dhe mentes
  • Vaj esencial eukalipt dhe dëllinjë
  • Për të gjithë familjen

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.450

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Flokë të yndyrshëm – shampo capelli grassi

Shampo për flokë të yndyrshëm BIO

Një shampo ideale për të gjithë familjen e bazuar në vajin esencial të limonit, astringent dhe dezinfektues, dhe ekstrakte të livandës, hithrës dhe mentes me veti balancuese të sebumit dhe specifike për flokë të yndyrshëm dhe me zbokth të yndyrshëm.
Vajrat esencialë balsamikë të mentes dhe eukaliptit, të kombinuara me dëllinjën, japin një ndjenjë freskie.
Është një produkt i koncentruar që mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Pamja e yndyrshme e flokëve me vaj shpesh shkaktohet nga një tepricë e sebumit, e cila mund të shkaktohet nga çekuilibri hormonal, stresi, marrja e medikamenteve dhe rrethana të tjera që stimulojnë prodhimin e sebumit nga gjëndrat dhjamore.
Për të parandaluar depozitimin e tepërt të sebumit në lëkurën e kokës, rekomandohet të shmangni sa më shumë vendet e ndotura dhe tymin (qoftë edhe pasiv); Lani flokët vetëm kur është e nevojshme; Lani shpesh flokët e yndyrshëm me shampo të përshtatshme.

                         

Shënim:
TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT I TESTUAR NE NIKELE

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRA, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni produktin në flokë të lagur, masazhoni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë. Përdorimi i jashtëm

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

Shampoo capelli grassi – Uno shampoo ideale per tutta la famiglia a base di Olio essenziale di Limone, astringente e disinfettante, ed estratti di Lavanda, Ortica e Menta dalle proprietà sebo-riequilibranti e specifici per capelli grassi e con forfora grassa. Gli Oli essenziali balsamici di Menta ed Eucalipto, uniti al Ginepro donano una sensazione di freschezza. É un prodotto concentrato che può essere utilizzato tal quale in piccole quantità oppure diluito in acqua.

L’aspetto untuoso dei capelli grassi è determinato spesso da un eccesso di sebo, che può dipendere da squilibri ormonali, stress, assunzione di farmaci e altre circostanze che stimolano la produzione di sebo da parte delle ghiandole sebacee.
Per prevenire l’eccessivo deposito di sebo sul cuoio capelluto, si raccomanda di evitare quanto possibile i luoghi inquinati ed il fumo (anche quello passivo); Spazzolare i capelli solo quando necessario; Lavare frequentemente i capelli grassi con shampo appositi.

Note:
DERMATOLOGICAMENTE TESTATO NICHEL TESTED

Non contiene:
PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, PARABENI, ALCOL, SLES/SLS, COLORANTI, SILICONI, DERIVATI ANIMALI, EDTA, BHA/BHT

Referenca NABF07

Ujë, Amonium Lauril Sulfat, Cocamidopropyl Betaine, ekstrakt i gjetheve se Hithres°, Farave te Rrotheve - Articume °, vaj Kastori, vaj portokalli, Ekstrakt i lules se Lavandules, Ekstrakt i gjetheve te Nenexhikut, lule Trumze, Vaj Trumze,, vaj Eucalyptys, vaj Dellinje, glicerinë, acid laktik, glutamat natriumi miristol, kaprilat sorbitan, klorur natriumi, fenoksietanol, alkool benzil, acid benzoik, limonen *. ° Përbërës nga kultura bujqesore organike * Alergjenët nga vajrat esencialë

error: Content is protected !!