Përzierje energjike – BUON RESPIRO ENERGIZZANTE

Një përzierje e ngrohtë dhe dinamike e vajrave esencialë të pastër. Rivitalizues për trupin dhe mendjen, ndihmon në rikuperimin e energjisë dhe rifreskimin e ideve duke zgjuar shqisat.

20 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Përzierje energjike :

  • 5 PIKA NË DIFUSORË OSE VAPORIZUES TË DHOMËS
  • 10 PIKA NË XHEL DUSH OSE NE VASKE
  • hidhni 5 pika në vaskën ku do të zhytni këmbët
  • 3-4 PIKA NË VAJ PERIMOR PËR NJË masazh gjallërues

me portokallin e embel ∙ kanellë ∙ limon∙ pachouli ∙ ylang ylang

Një përzierje e ngrohtë dhe dinamike e vajrave esencialë të pastër. Rivitalizues për trupin dhe mendjen, ndihmon në rikuperimin e energjisë dhe rifreskimin e ideve duke zgjuar shqisat.

PËRDORIME TË TJERA:
Vajrat përzihen në një vaj ose krem ​​​​bazë masazhi dhe masazhohet trupi, veçanërisht ato pjesë ku ndjeni tensionin e akumuluar që të çon në lodhje, pasi lodhja është gjithmonë rezultat i një përdorimi jo të duhur të burimeve të dikujt.
Ju lejon të rigjallëroni trupin dhe mendjen.
Mund të përdoret gjithashtu në banjë ose si fërkim pas dushit, por i holluar në ujë/vaj/ krem ​​bazë për masazh. Banjat e këmbëve janë gjithashtu të shkëlqyera dhe funksionojnë shpejt.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

  • 5 GOCCE NEI DIFFUSORI O VAPORIZZATORI PER AMBIENTI
  • 10 GOCCE NEL BAGNOSCHIUMA O NELLA VASCA DA BAGNO
  • 5 GOCCE PER PEDILUVI
  • 3-4 GOCCE IN OLIO VEGETALE PER UN MASSAGGIO RINVIGORENTE

con: ARANCIO DOLCE ∙ CANNNELLA ∙ LIMONE ∙ PATCHOULY ∙ YLANG YLANG

Una miscela di puri oli essenziali calda e dinamica. Rivitalizzante per il corpo e per la mente, aiuta a recuperare le energie e a rinfrescare le idee risvegliando i sensi.

ALTRI USI :
Si mescolano gli oli in un olio o crema base da massaggio e ci si massaggia il corpo, in particolare quelle sezioni in cui si sente accumulata la tensione che porta a stanchezza, poiché sempre la stanchezza è conseguente ad un uso inappropriato delle proprie risorse.
Permette di rivitalizzare corpo e mente. Si può usare anche nel bagno o come frizione dopo la doccia, diluita però in acqua/olio /crema base da massaggio. Anche i pediluvi sono ottimi e funzionano velocemente

Përzierje energjike – Referenca NABR03

Lëkura e portokallit të ëmbël (Citrus sinensis (L.) Osbeck) 40%, limonit (Citrus limon (L.) Osbeck.) Epicarp 25%, gjethet e kanellës (Cinnamomum zeylanicium BLUME) 15%, Patchouli (Pogostemon cablin Benth.) Gjethe. %, Ylang - ylang (Canaga odorata Hook. F. ET TH.) Lule 10%.

error: Content is protected !!