Pastrues ajri – BUON RESPIRO PURIFICANTE

Një përzierje vajrash esencialë të pastër të freskët dhe të gjallë që lëshon një aromë rigjeneruese dhe deodorantpastron ajrin dhe rrobat, duke neutralizuar aromat e këqija.

20 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pastrues ajri – Perzier purifikues :

  • 5 PIKA NË DIFUZORË OSE VAPORIZUES
  • PËR DHOMA VENDOSJA E DISA PIKAVE NË TUFA PAMBUKU PËR AMBJENTE TË DHOMAVE TË VOGLA
  • APO NË MAKINË
  • SHTO DISA PIKA NË LAVATRICE PARA TË SHPERLARJES

Me verbenë, rozmarinë, vetiver, limon, kedër, limongrass. 

Një përzierje vajrash esencialë të pastër të freskët dhe të gjallë që lëshon një aromë rigjeneruese dhe deodorant që pastron ajrin dhe rrobat, duke neutralizuar aromat e këqija.

Vajrat esencialë mund të përzihen së bashku në një djegës me esencë duke i shtuar në ujë.Përzierjet mund të përdoren gjithashtu në difuzorët me avull të cilët zakonisht vendosen në radiatorë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Kuriozitet
Vetitë dhe përfitimet e vajit esencial të Vetiverit:
Tonik: në rast të lodhjes mendore, dobësisë, astenisë me forma të anemisë.
Vetiveri qetëson dhe jep forcë, siguri. Rivendos në rast stresi dhe hiperaktiviteti, mbështet përqendrimin.
Imunostimulant: stimulon prodhimin e qelizave të bardha të gjakut, forcon sistemin imunitar, mbështet trupin e dobët të prirur për t’u sëmurë lehtë.

.

.

  • 5 GOCCE NEI DIFFUSORI O VAPORIZZATORI PER AMBIENTI
  • ALCUNE GOCCE IN UN BATUFFOLO DI COTONE DA METTERE NELLE PRESE D’ARIA DI PICCOLE STANZE O IN AUTO
  • AGGIUNGERE POCHE GOCCE AL BUCATO PRIMA DEL RISCIACQUO

Una miscela di puri oli essenziali freschi e vivaci che sprigiona un’aroma rigenerante e deodorante che purifca l’aria e il bucato, neutralizzando i cattivi odori.

con: VERBENA ∙ ROSMARINO ∙ VETIVER ∙ LIMONE ∙ CEDRO ∙ LEMONGRASS

Proprietà e benefici dell’olio essenziale di Vetiver: 
Tonico: in caso di esaurimento mentale, debolezza, astenia con forme di anemia.
Il Vetiver calma e infonde forza, sicurezza. Ristora in caso di stress e iperattività, sostiene la concentrazione.
Immunostimolante: sollecita la produzione di globuli bianchi, rafforza il sistema immunitario, sostiene l’organismo debole soggetto ad ammalarsi facilmente.

Gli oli essenziali si possono mescolare insieme in un bruciaessenze, aggiungendoli all’acqua.
Le miscele possono anche essere utilizzate nei diffusori di vapore che solitamente si posano sui termosifoni.

Pastrues ajri – Perzier purifikues – Referenca NABR04

Limon (Citrus limon (L.) Osbeck.) Epicarp 30%, Verbena (Lippia citriodora (Lam.) Kunth.) Gjethe 25%, Limongrass (Cymbopogon fexuosus Stapf.) Pjesa ajrore 20%, Rozmarina (Rosmarinus offcinalis L.) pjesë 10%, fruta kedri (Citrus medica L.) fruta 10%, Vetiver (Vetiveria zizanoides (L.) NASH.) rrënjë 5%.

error: Content is protected !!