Përzierje lumturie – BUON RESPIRO RALLEGRANTE

Një përzierje vajrash esencialë të pastër që zbut situatat e veshtira ose të rënda, duke na bërë më pozitivë nga brenda, duke moduluar dhe balancuar emocionet.
Ndihmon për të rifituar një humor të mirë!

20 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Përzierje lumturie – BUON RESPIRO – RALLEGRANTE :

5 PIKA NË DIFUZORË OSE VAPORIZUES PËR DHOMA
2-3 PIKA NË SHAMI OSE NË JASTEK 
10 PIKAXHEL DUSHI OSE VASKË

me: LITSEABERGAMOTLAVENDËMANDARINA PORTOKALI I EMBEL MELISSA

Një përzierje vajrash esencialë të pastër që zbut situatat e veshtira ose të rënda, duke na bërë më pozitivë nga brenda, duke moduluar dhe balancuar emocionet. Ndihmoni për të rifituar një humor të mirë!

Vaji esencial Litsea cubeba është një esencë e freskët dhe intensive e njohur si “eliksiri i buzëqeshjes”, për shkak të vetive relaksuese dhe veprimit të dobishëm në humor. Litsea gjithashtu ka veprim tretës, anti-inflamator, antibakterial dhe antifungal. Essenca Litsea përdoret për të përmirësuar mirëqenien, për të përmirësuar pamjen e lëkurës së papastër, si një aromatizues në kuzhinë dhe për të dezinfektuar shtëpinë dhe rrobat.

Në aromaterapi, vaji esencial Litsea cubeba përdoret për të ngritur humorin dhe për të rifituar optimizmin dhe përqendrimin, gjendjet qetësuese të ankthit dhe agjitacionit dhe si relaksues për çrregullimet e gjumit.

I përhapur në mjedis, nxit qetësinë dhe qetësinë, lufton pagjumësinë, i dobishëm për të rifituar vitalitetin në mëngjes sapo zgjoheni dhe për të luftuar lodhjen mendore, duke përmirësuar përqendrimin.

Mënyra e përdorimit
Mjafton një pikë për 100 ml ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Përzierje lumturie – Referenca NABR05

.

.

  • 5 GOCCE NEI DIFFUSORI O VAPORIZZATORI PER AMBIENTI 
  • 2-3 GOCCE NEL FAZZOLETTO O SUL CUSCINO
  • 10 GOCCE NEL BAGNOSCHIUMA O NELLA VASCA DA BAGNO

con: LITSEA ∙ BERGAMOTTO ∙ LAVANDA ∙ MANDARINO ∙ ARANCIO DOLCE ∙ MELISSA

Una miscela di puri oli essenziali che mitiga situazioni cupe o pesanti, rendendoci interiormente più positivi, modulando ed equilibrando le emozioni. Aiuta a ritrovare il buonumore!

L’olio essenziale di Litsea cubeba è un’essenza fresca e intensa nota come “elisir del sorriso”, per via delle sue proprietà rilassanti e dell’azione benefica sull’umore. La litsea ha inoltre azione digestiva, antinfiammatoria, antibatterica e antimicotica. L’essenza di litsea si utilizza per migliorare il proprio benessere, per migliorare l’aspetto della pelle impura, come aromatizzante in cucina e per igienizzare la casa e il bucato.

In aromaterapia, l’olio essenziale di Litsea cubeba è usato per alzare il tono dell’umore e ritrovare l’ottimismo e la concentrazione, calmare gli stati di ansia e di agitazione e come rilassante per i disturbi del sonno.

Diffusa nell’ambiente favorisce calma e serenità, combatte l’insonnia, utile per ritrovare vitalità al mattino appena svegli e per contrastare la stanchezza mentale, migliorando la concentrazione.

Përzierje lumturie – Referenca NABR05

Vaj esencial i: Litsea (Litsea cubeba PERS.) Fruta 50%, Livando (Lavandula vera DC.) Lule 20%, Bergamot (Citrus x bergamia RISSO & POIT.) Epikarp 10%, Mandarin (Citrus nobilis Lour.) Lëvozhgë 10%. , Lëkurë portokalli e ëmbël (Citrus sinensis (L.) Osbeck) 10%.

error: Content is protected !!