E.I BIO ECHINACEA 50ml – Tretësirë Echinacea

 

Echinacea është e dobishme si parandalim dhe trajtim për ftohjet, plagët, djegiet, plagët, ulcerat, dermatitin në përgjithësi.
Përdoret për të stimuluar dhe forcuar sistemin imunitar, në prodhimin e antitrupave. Për këtë arsye përdoret në fitoterapi për të favorizuar mbrojtjen natyrale të trupit kundër sulmeve infektive nga bakteret dhe viruset.

 

 

 

 

Echinacea angustifolia
50 ml

L 1.320

Produkt

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Echinacea është e dobishme si parandalim dhe trajtim për ftohjet, plagët, djegiet, plagët, ulcerat, dermatitin në përgjithësi.
Falë vetive të saj antibakteriale, anti-inflamatore dhe antioksiduese, echinacea mund të aplikohet edhe në nivel lokal për të nxitur shërimin e atyre plagëve që po përpiqen të zgjidhen vetë.
Përdoret për të stimuluar dhe forcuar sistemin imunitar, në prodhimin e antitrupave. Për këtë arsye përdoret në fitoterapi për të favorizuar mbrojtjen natyrale të trupit kundër sulmeve infektive nga bakteret dhe viruset.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve ,në pak ujë, të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,9 g bimë të freskët.

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

Impieghi: l’ echinacea è utile come prevenzione e cura delle malattie da raffreddamentoferitescottatureafteulceredermatiti in genere.

Referenca NATM59

Echinacea angustifolia (e maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).