Renia e flokeve – HAIR COMPLEX

  • RENIA E FLOKEVE
  • THOJNE T TE DOBET

      30 tableta (nga 1400 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Renia e flokeve

  • RENIA E FLOKEVE
  • THONJE TE DOBET

Rënia e flokëve përcaktohet nga një predispozitë gjenetike individuale që i bën folikulat e flokëve shumë të ndjeshme ndaj nivelit të hormoneve të pranishme në qarkullimin e gjakut dhe në veçanti ndaj dihidrotestosteronit (DHT), i cili dëmton folikulën duke e atrofizuar atë; trupi reagon ndaj këtij sulmi nga DHT duke krijuar një inflamacion të ndërmjetësuar nga sistemi imunitar, dhe kjo krijon dëmtime të mëtejshme në folikulin që shpesh çon në vdekje.
Një faktor tjetër që rregullon rritjen e flokëve është furnizimi me gjak i folikulave.
Kompleksi i flokëve është suplementi ushqimor i krijuar për të pasur një efekt të dobishëm në rritjen natyrale të shtojcave të lëkurës, duke përfshirë flokët dhe thonjtë, falë pranisë së ekstrakteve bimore dhe aminoacideve të squfurit.
Është i dobishëm në të gjitha situatat që mund të çojnë në dobësim të flokëve, si në gjendje stresi, ekspozim të tepërt në diell dhe mjedise të ndotura, si dhe në rast të ushqyerjes jo të duhur.
Përbërja e tij është e veçantë sepse përmban barna si ekstrakt ashtu edhe pluhur, duke garantuar praninë e fitokomplekseve më të plota sesa përdorimi i vetëm njërës nga dy format bimore.

Renia e flokeve

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 1 ose 2 tabletave në ditë me ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(2 compresse da 1400 mg)

Ortica radice estratto secco  300 mg
apporto di beta-sitosterolo 1,2 mg
Serenoa frutti estratto secco 300 mg
apporto di acidi grassi 90 mg
Ortica radice polvere 240 mg
Serenoa frutti polvere 240 mg
Equiseto sommità estratto secco 200 mg
apporto di silice 6 mg
Equiseto parte aerea polvere 200 mg
Miglio frutti estratto secco 200 mg
Miglio frutti polvere 160 mg
L-Cisteina 138 mg
L-Metionina 100 mg

.

.

  • CADUTA CAPELLI
  • UNGHIE FRAGILI

La perdita dei capelli è determinata da una predisposizione genetica individuale che rende i follicoli dei capelli molto sensibili al livello di ormoni presente nel circolo sanguigno ed in particolare al diidrotestosterone (DHT), il quale danneggia il follicolo atrofizzandolo; il corpo reagisce a quest’attacco del DHT creando un infiammazione mediata dal sistema immunitario, e questa crea un ulteriore danno al follicolo che lo porta spesso alla morte. Un altro fattore che regolarizza la crescita dei capelli è l’apporto di sangue ai follicoli. Hair Complex è l’integratore alimentare studiato per apportare un effetto benefico sulla naturale crescita degli annessi cutanei, tra cui capelli e unghie, grazie alla presenza di estratti vegetali ed aminoacidi solforati. E utile in tutte le situazioni che possono condurre all’indebolimento dei capelli, come gli stati di stress, l’eccessiva esposizione al sole e ad ambienti inquinati, e in caso di alimentazione scorretta. La sua composizione è speciale perché contiene droghe sia in estratto che in polvere, garantendo la presenza di fitocomplessi più completi rispetto all’utilizzo di una sola delle due forme di pianta.

Renia e flokeve

Referenca NA07

Ekstrakt i thatë i rrënjës së hithrës (Urtica dioica L.) i titruar në 0,4% në beta-sitosterol, Serenoa (Serenoa repens (W. Bartram) Small) ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 30% në acide yndyrore, Hithër (Urtica dioica L.) pluhur rrënjë , Serenoa (Serenoa repens (W. Bartram) I vogël) pluhur frutash, Agjentë ngurtësues: celulozë, fosfat trikalciumi, ekstrakt i thatë i pjesës ajrore të bishtit të kalit (Equisetum arvense L.) i titruar në 3% në silicë, Bishti i kalit (Equisetum arvense pjesë L. a) pluhur, meli (Panicum miliaceum L.) ekstrakt i thatë i frutave, L-Cysteine ​​hydrochloride, Stabilizues: Gum arabic, Meli (Panicum miliaceum L.) pluhur frutash, L-Metionine, Agjentët kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, Bioksidi i silicium.

error: Content is protected !!