Anemia – FERRO TOTAL

 

 • Doza e lartë dhe disponueshmëria biologjike
 • I pasuruar me Vitaminë C, Acid Folik, Vit B12, Laktoferrinë 
 • Formulim inovativ i bazuar në lëndë ushqyese të dobishme për të luftuar mungesën e hekurit dhe pasojat fiziologjike që lidhen me të.

          30 kapsula prej 744 mg

L 1.900

Esaurito

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Anemia

ME SUNACTIVE FE P80LK

 • DOZIMI I LARTE
 • SUNACTIVE FE P80LK PYROFOSFAT FERRIK, MOLEKULA KRYESORE E LIDHSHME ME TRANSFERINE E PRANISHME NE GJAK, (duke rritur biodisponueshmerine e tij)
 • FORMULA E PLOTË PËR ABSORBIM MË MIRË
 • E PASUR ME: VITAMINA C, ACIDI FOLIK, BAKER, VIT B12, LATTOFERRIN

Ferro Total është një suplement ushqimor me bazë hekuri, i rëndësishëm për formimin normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe për transportin normal të oksigjenit në trup. Formula plotësohet me shtimin e vitaminës C e cila nxit përthithjen e hekurit, vitaminës B12 e cila kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, bakrit që kontribuon në transportin normal të gjakut në trup, Acidit folik për një hematopoiezë fiziologjike dhe Laktoferina.
Cilat janë simptomat e mungesës së hekurit?- Dhimbje koke (dhimbje koke) dhe migrena të shpeshta dhe të zgjatura (63%)- Lëkura dhe mukoza e zbehtë (45-50%)- Lodhje dhe rraskapitje (asteni) edhe në pushim (44%)- Vështirësi në frymëmarrje edhe në mungesë të ushtrimeve fizike (dispnea).

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë me pak ujë, mundësisht larg vakteve.

Për fëmijët me mungesë hekuri ose anemik, doza e rekomanduar është 1 mg (hekur) për çdo kg peshë trupore, në ditë.

.

.

CON SUNACTIVE FE P80LK

 • ALTO DOSAGGIO
 •  SUNACTIVE FE P80LK PIROFOSFATO FERRICO, MOLECOLA MAGGIORMENTE LEGABILE ALLA TRANSFERRINA PRESENTE NEL SANGUE, AUMENTANDONE LA BIODISPONIBILITÀ
 •  FORMULA COMPLETA PER UN MIGLIORE ASSORBIMENTO, ARRICCHITA CON:
 • VITAMINA C, ACIDO FOLICO, RAME, VIT B12, LATTOFERRINA.

Ferro Total è un integratore alimentare a base di Ferro, importante per la normale formazione dei globuli rossi e dell’emoglobina e per il normale trasporto di ossigeno nell’organismo. La formula è completata dall’aggiunta di Vitamina C che favorisce l’assorbimento del ferro, Vitamina B12 la quale contribuisce alla normale formazione dei globuli rossi, Rame che contribuisce al normale trasporto di sangue nell’organismo, Acido Folico per una fisiologica emopoiesi e Lattoferrina.

Per i bambini che sono carenti di ferro o anemici la dose consigliata è 1 mg (di ferro)per ogni kg di peso corporeo, al giorno. 

Referenca NA23

Anemia

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(1 kapsul nga 718 mg)

Ferro 30 mg 214% NRV
Vitamina C 100 mg 125% NRV
Acido Folico 200 mcg 200% NRV
Rame 1 mg 100% NRV
Vitamina B12 2,5 mcg 100% NRV
Lattoferrina 9,9 mg

Hekuri (pirofosfat hekuri, emulsifikues: lecitina, klorur natriumi, maltodekstrina); Niseshte misri; Agjentët e veshjes (lëvozhga e kapsulës): Hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Vitamina C (acidi L-askorbik); Laktoferrinë; Glukonat bakri; Acidi folik; Vitamina B12 (Cyanocobalamin).