Kapsllëk – LAXATIV FORTIS

  • FORMULA E FORTË
  • NE RAST KONSTIPACIONI KRONIK DHE TE RASTESISHEM
  • PA GLUTEN

100 tableta ( nga 250 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.530

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kapsllëk :

  • FORMULA E FORTË
  • NE RAST KONSTIPACIONI KRONIK DHE TE RASTESISHEM
  • PA GLUTEN

LAXATIV FORTIS është një suplement ushqimor per kapsllëk, i bazuar në ekstrakte bimore të Senës dhe Buckthorn, garanton normalitetin e tranzitit të zorrëve.
Formula është e pasuruar me kamomil, i dobishëm për eliminimin e gazrave dhe me efekte zbutëse dhe qetësuese në sistemin tretës, dhe çikore me veti tretëse dhe prebiotike, përmirëson ekuilibrin e florës së zorrëve.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një tablete deri në 4 herë në ditë, me uje.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën maksimale të rekomanduar ditore. Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Mos e administroni nën moshën 12 vjeç.
Mos e përdorni për periudha të gjata pa u konsultuar me mjekun tuaj.
Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur.

.

.

– FORMULA FORTE
– IN CASO DI STITICHEZZA CRONICA E OCCASIONALE

LAXATIV FORTIS è un integratore alimentare a base di estratti vegetali di Senna e Frangola, utili alla regolarità del transito intestinale. La formula è arricchita con Camomilla utile, all’eliminazione dei gas e dagli effetti emollienti e lenitivi verso il sistema digerente, e Cicoria dalle proprietà digestive e prebiotiche, migliora l’equilibrio della flora intestinale

Referenca NAAR01

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozën maksimale ditore

(4 cps nga 250 mg)

Senna e.s. 300 mg
apporto in Sennosidi 36 mg
Inulina 200 mg
Cicoria e.s. 200 mg
Camomilla e.s. 200 mg
apporto in Apigenina 2 mg
Frangola e.s. 80 mg
apporto in Glucofrangulina A 16 mg

Sena (Cassia angustifolia M. Vahl.) Ekstrakt i thatë i gjetheve të titruar në 12% në sennosides; Inulin; Çikore (Cichorium intybus L.) ekstrakt i thatë i rrënjës 1: 4; Ekstrakt i thatë i luleve të kamomilit (Matri-caria chamomilla L.) i titruar në 1% në apigeninë; Lëvorja e thatë e ekstraktit të buckthorn (Rhamnus frangula L.) e titruar në 20% në glukofragulin A; Agjent kundër ngurtësimit: stearat i magnezit vegjetal.

error: Content is protected !!