M.G GIUGGIOLO 50ml – Ekstrakt sythi i xinxife

 

I pasur me vitamina B1, B2, B6 dhe kripëra minerale si mangan, kalium, hekur, kalcium dhe fosfor;
Vetitë relaksuese muskulore, reduktuese te ankthit, hipno-nxitëse;
Vetitë mbrojtëse antioksiduese, antiaritmike dhe kardiovaskulare.

 

 

 

 

Zizyphus jujuba
50 ml

L 1.320

Produkt

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vetitë relaksuese muskulore, reduktuese te ankthit, hipno-nxitëse të xinxife (giuggiolo), të përdorura vetëm dhe në bashkëpunim me bimë të tjera.
Janë theksuar gjithashtu vetitë mbrojtëse antioksiduese, antiaritmike dhe kardiovaskulare;
Marrja e vazzhdueshme redukton kolesterolin LDL dhe trigliceridet, duke përmirësuar funksionin kardioqarkullues.I pasur me vitamina B1, B2, B6 dhe kripëra minerale si mangan, kalium, hekur, kalcium dhe fosfor.

Ekstrakti përdoret kryesisht për trajtimin e ankthit, pagjumësisë, zgjimeve të shpeshta të natës, maktheve, nervozizmit, agjitacionit, hiperaktivitetit, palpitacioneve.

Mënyra e përdorimit
60 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve në pak ujë të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml ekstrakt të sythave, që korrespondon me 0,06 g sytha ose filiza ose rrënjë.

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e pijeve

.

.

Proprietà miorilassanti, ansiolitiche, ipnoinducenti del Giuggiolo, sia utilizzato da solo, sia in associazione con altre piante. Sono state messe in evidenza anche proprietà antiossidanti, anti-aritmiche e protettive cardiovascolari; un’assunzione prolungata riduce il colesterolo LDL e i trigliceridi, migliorando la funzione cardiocircolatoria.

L’estratto dei semi viene utilizzato soprattutto per il trattamento di ansia, insonnia, frequenti risvegli notturni, incubi, irritabilità, agitazione, iperattività, palpitazioni.

Utile l’associazione con altre piante rilassanti e adattogene quali Passiflora, Melissa, Rodiola.

Referenca NAGE19

Zizyphus jujuba (distiluar në një rrymë avulli uji)