Krem lëkurë të yndyrshme – Crema viso pelle impura

 

  • RREGULLATOR  I  SEBUMIN TE TEPERT
  • PASTRON AKNET
  • I JEP KOMPAKTICITET LEKURES
  • Me ekstrakt lulesh jargavani

 

50 ml

L 1.400

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Krem lëkurë të yndyrshme – Crema pelle impura

• RREGULLATOR I SEBUMIN TE TEPERT

• PASTRON AKNET

• I JEP KOMPAKTICITET LEKURES

Ideale për lëkurë të yndyrshme dhe të papastër. Aktivi i nxjerrë nga Lulja Lilac ka një veprim pastrues dhe rregullues të sebumit. Së bashku me ekstraktet e rodhes dhe kastravecit redukton papërsosmëritë duke e bërë lëkurën më uniforme.

Ka veti kozmetike elastike dhe riparuese të lëkurës, kështu që është edhe një herë i shkëlqyer për t’u përzier me kremra kozmetikë ose një xhel të mirë aloe vera. Nëse planifikoni ta përdorni në fytyrë, është më mirë të përdorni një vaj jokomedogjen në preparat si jojoba, e cila për më tepër nuk prishet kurrë.

Lilac (Syringa vulgaris) është një bimë që i përket familjes Oleaceae. Njihet edhe me emrin vulgar serenella dhe shquhet për bukurinë e luleve të saj. Është një bimë vendase e gadishullit të Ballkanit dhe vendeve të tjera lindore, por është kultivuar në kopshtet evropiane si një bimë zbukuruese për shumë shekuj. Në disa rajone italiane mund të gjendet edhe në natyrë, një tregues i rusticitetit të tij të madh. Përveç kësaj, ajo jep lulëzime të bollshme dhe, me masat e duhura, është e lehtë të rritet në kopsht. Së fundi, jo të gjithë e dinë se jargavani është gjithashtu një bimë e pasur me veti të dobishme, e përdorur në mjekësinë popullore.

.

.

• REGOLARIZZA IL SEBO IN ECCESSO

• PURIFICA DA ACNE E BRUFOLI 

• COMPATTA LA PELLE  

Ideale per pelli grasse e impure. L’attivo estratto dal Fiore di Lillà vanta un’azione purificante e seboregolatrice. Insieme agli estratti di Bardana e Cetriolo riduce le imperfezioni rendendo la pelle più uniforme.

Ha proprietà cosmetiche elasticizzanti, di riparazione della pelle quindi è ottimo ancora una volta da mescolare alle creme cosmetiche o ad un buon gel di aloe vera. Se si pensa di usarlo sul viso meglio utilizzare nella preparazione un olio non comedogenico come jojoba che oltretutto non va mai rancido.

Krem lëkurë të yndyrshme

Il lillà (Syringa vulgaris) è una pianta appartenente alla famiglia delle Oleaceae. È conosciuta anche con il nome volgare di serenella ed è famosa per la bellezza dei suoi fiori. Si tratta di una pianta originaria della penisola balcanica e di altri paesi orientali, ma da molti secoli è coltivata nei giardini europei come ornamentale. In alcune regioni italiane la si può trovare anche allo stato selvatico, indice della sua grande rusticità. Inoltre, regala abbondanti fioriture e, con i giusti accorgimenti, è facile da coltivare in giardino. Non tutti sanno, infine, che il lillà è anche una pianta ricca di proprietà benefiche, utilizzate nella medicina popolare.

Referenca NABL01

Lulesh jargavani

Uje, Uji i gjetheve të Lajthise*, Karbonat dikaprilil, Kaprilat propylheptil, Alkool Cetyl, Alkool Arachidyl, Alkool Cetearyl, Glicerinë, Filtrate Fermenti i Frutit Lactobacillus / Kakao, Vaji i Farës Corylus Avellana *, Vaji i farës së farës Corylus Avellana *, Extracta Cucumis *, Extracta Ekstrakt i rrënjës se Rrodhes *, çamçakëz sklerotium, kapril glikol, maltodekstrinë, alkool behenil, acid levulinik, tokoferol, parfum, natriumi fitat, argininë, levulinat natriumi, aBrandydil glukozid. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!