Krem me filter diellor – Crema pelle sensibile BLOOM

 

  • ME EFEKT NORMALIZUES
  • TEKSTURE E LEHTE
  • ME FILTER DIELLOR
  • PA AROMË (për lëkurën më të ndjeshme)

 

50 ml

 

L 1.400

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Krem me filter diellor – BLOOM – Crema pelle sensibile

  • ME EFEKT NORMALIZUES
  • TEKSTURE E LEHTE 
  • ME FILTER DIELLOR 
  • PA AROMË

Prania e përbërësve aktivë me origjinë bimore ndihmon në reduktimin e skuqjes së lëkurës, hidraton thellësisht lëkurën pa e rënduar atë. Emulsion mbrojtës dhe normalizues me veprim zbutës.
Me filtër diellor. Pa parfum.

Për lëkurën më të ndjeshme Shmangni sapunët normalë dhe shpëlarjet me ujë shumë të nxehtë ose shumë të ftohtë (uji i çezmës, i pasur me gurë gëlqerorë, mund të shkaktojë acarim). Tonifikoni lëkurën me një tonik pa alkool dhe përdorni një krem ​​të përshtatshëm.

Mbroni veten nga dielli
Në fakt, megjithëse dielli është një aleat i vlefshëm për shëndetin tonë dhe për kockat tona, ekspozimi shumë i gjatë ose shumë i dhunshëm ndaj rrezeve ultravjollcë shkakton reaksione të dëmshme. Prandaj kremi kundër diellit është një aleat i çmuar për të na mbrojtur nga dëmtimi i diellit.

Është e rëndësishme që kremi kundër diellit të aplikohet çdo ditë sepse dëmtimi i vazhdueshëm dhe kronik nga dielli është shkaktari kryesor i fotoplakjes dhe shfaqjes së tumoreve të lëkurës. Në fakt, siç thuhet shpesh, kremi kundër diellit është kremi më i mirë kundër plakjes.

.

.

• AD EFFETTO NORMALIZZANTE 

• TEXTURE LEGGERA 

• CON FILTRO SOLARE 

• SENZA PROFUMO 

La presenza di attivi di origine vegetale contribuisce ad attenuare i rossori cutanei, idrata la pelle in profondità senza appesantirla. Emulsione protettiva e normalizzante con azione emolliente. Con filtro solare. Senza profumo. 

Per le pelli più sensibili Evitare i normali saponi e i risciacqui con acqua troppo caldo o troppo fredda (l’acqua del rubinetto, ricca di calcare, può provocare irritazioni). Tonificare la pelle con un tonico senza alcool, e usare crema idonea.

Krem me filter diellor

Proteggersi dal sole
Nonostante infatti il sole sia un valido alleato per la nostra salute e per le nostre ossa una esposizione troppo prolungata o troppo violenta ai raggi ultravioletti scatena reazioni dannose. La crema solare dunque è un prezioso alleato per proteggerci dai danni del sole.

È importante che la crema solare venga applicata ogni giorno perché il danno solare continuativo e cronico rappresenta il principale responsabile del fotoinvecchiamento e della comparsa di tumori cutanei. Come si dice spesso, infatti, la crema solare è la migliore crema anti età.

Krem me filter diellor

Referenca NABL10

Ujë, Niacinamide, Vaj i Farës së Lulediellit, Cetyl Fosfat Kaliumi, Alkool Behenil, Dioksid Titanium, Glicerinë, Squalane, Glicyrhizate Dipotasi, Ekstrakt lulesh kamomili, Hidrogjenues vegjetal GylceretylSiclicantram Citrate Citrate, Xanthlicanth Citrat, , Citrat poligliceril Vaj, ekstrakt lulesh Qershie Japoneze, Bisabolol, Acid Stearik, Stearat Sakarozë, Alumin, Kapril Glikoli, Ekstrakt lulesh Calendulla *, Acidi Levulinik, Levulinat natriumi, Tokoferol, Gliceril Kaprilat, Natriumi Fitat.* Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!