SALI DEL MAR MORTO – Kripërat e detit të vdekur

 • Stimuloni PROCESIN RIGJENERATIV TË LEKURES
 • AKTIVIKONI MIKROQIRKULACIONIN NË NIVEL DERMAL
 • LEHTON DESKUAMIMIN E KRUARJES DHE DHIMBJEN E MUSKUJVE
 • NORMALIZONI PH LEKURES

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kripa detit te vdekur :

 • Stimuloni PROCESIN RIGJENERATIV TË LEKURES
 • AKTIVIKONI MIKROQIRKULACIONIN NË NIVEL DERMAL
 • LEHTON DESKUAMIMIN E KRUARJES DHE DHIMBJEN E MUSKUJVE
 • NORMALIZONI PH LEKURES

Deti i Vdekur është një liqen vullkanik me një sipërfaqe prej 1000 kilometrash katrorë dhe ndodhet 394 metra nën nivelin e detit, që është pika më e ulët në Tokë. Veçoria që e bën atë unike është përqendrimi i lartë i kripërave dhe mineraleve, të përdorura prej shekujsh për mirëqenien e të gjithë trupit.

Konkretisht, kripa detit te vdekur stimulonë procesin e rigjenerimit të lëkurës, aktivizojnë mikroqarkullimin në nivel të lëkurës, reduktojnë lëkurën, kruajtjen, dhimbjen e muskujve dhe normalizojnë pH-në e lëkurës.

Kripërat e Detit të Vdekur janë një ilaç natyral shumë efektiv për trajtimet kundër celulitit dhe për të korrigjuar ngecjen e lëngjeve, por jo vetëm, kripërat dhe mineralet që përmbahen në ujërat e Detit të Vdekur ndihmojnë për të luftuar procesin natyral degjenerues të lëkurës, duke stimuluar dhe duke e gjallëruar atë.

IDEAL PËR BANJET DHE SHOKËL

Mënyra e përdorimit
Hidhni 100-250 g kripë në një vaskë të nxehtë të ngrohur me ujë 37 gradë. Shtrihuni për 10/20 minuta. Shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NASM02

.

.

 • STIMOLANO IL PROCESSO RIGENERATIVO DELLA PELLE
 • ATTIVANO LA MICROCIRCOLAZIONE A LIVELLO DERMICO
 • ATTENUANO DESQUAMAZIONI PRURITI E I DOLORI MUSCOLARI
 • NORMALIZZANO IL PH CUTANEO

Il Mar Morto è un lago di origine vulcanica con una superficie di 1.000 Km quadrati e si trova a 394 metri sotto il livello del mare, il che rappresenta il punto più basso della Terra. La caratteristica che lo rende unico è l’alta concentrazione di sali e minerali, usati da secoli per il benessere di tutto il corpo.

Nello specifico stimolano il processo rigenerativo della pelleattivano la microcircolazione a livello dermico, attenuano desquamazioni, pruritidolori muscolari e normalizzano il ph cutaneo.

IDEALE PER VASCHE ED IDROMASSAGGIO

Maris Sal.
 
 
error: Content is protected !!