Laktoferrinë – LATTOFERRINA

 • Parandalon hyrjen e viruseve në qeliza
 • Antivirale dhe antibakteriale 
 • Aftësi e lartë për të lidhur hekurin
 • Efikasiteti i miratuar për simptomat e Covid-19

        30 kapsula nga 573 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.450

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Laktoferrinë

 • 200 MG LAKTOFERINA
 • AKTIVITET ANTIVIRAL DHE ANTIBAKTERIAL 
 • IMUNOMODULATOR ME VEPRIM ANTI-INFLAMATOR
 • KAPACITETI I LARTË PËR TË LIDHUR HEKURIN

LAKTOFERINA është një proteinë që i përket grupit të transferrinës, e përfshirë në procese të shumta biologjike në trup.
Konsiderohet si një antioksidant i shkëlqyer që ndihmon në parandalimin e radikaleve të lira dhe gjithashtu ka një veprim antiviral; si të aftë për t’u lidhur me glikozaminoglikanet e membranave qelizore.
Duke vepruar kështu, laktoferina parandalon hyrjen e viruseve në qelizë, duke eleminuar infeksionin në fazën e parë, për këtë arsye është rekomanduar gjerësisht për të luftuar edhe Covid-19 dhe në përgjithësi të gjitha viruset sezonale dhe jo stinore.
Efikasiteti i laktoferrinës është demonstruar në favorizimin, pa efekte anësore, të eliminimit të simptomave klinike në pacientët me simptomatike Covid-19 pozitive dhe negativizimin e tamponit 12 ditë pas trajtimit.

Laktoferrinë

Laktoferina është një glikoproteinë antimikrobike dhe bartëse e hekurit.
Kohët e fundit është rivlerësuar për cilësitë e tij antioksiduese, imonumoduluese dhe anti-infektive.
Studimet shumë të fundit kanë analizuar vetitë e tij antivirale dhe anti-inflamatore si një “ilaç” për infeksionin Covid 1, një kandidat si molekula ideale për të trajtuar pacientët pozitivë.
Në fakt, rezultatet treguan heqjen e simptomave klinike nga Covid 19, pa efekte negative dhe negativizimin e tamponit pas 12 ditësh trajtim.
Laktoferina si drejtpërdrejt ashtu edhe indirekt frenon viruset e ndryshëm që shkaktojnë sëmundje tek njerëzit, duke parandaluar që virusi të sulmojë qelizat dhe duke rritur përgjigjen imune.
Studimi i publikuar nga ekipi mjekësor Tor Vergata së bashku me kolegët e Universitetit La Sapienza të Romës sugjeron përdorimin e laktoferrinës tek pacientët që vuajnë nga Covid 19 me ose pa simptoma dhe gjithashtu si një parandalim efektiv në kontrollin e infeksionit.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë të shoqëruar me një gotë ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(1 capsula da 573 mg)

Lattoferrina 200 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • 200 MG DI LATTOFERRINA
 • ATTIVITÀ ANTIVIRALE E ANTIBATTERICA
 • IMMUNOMODULATRICE AD AZIONE ANTIINFIAMMATORIA
 • ALTA CAPACITÀ DI LEGARE IL FERRO

La LATTOFERRINA è una proteina appartenente al gruppo delle transferrine, coinvolta in numerosi processi biologici dell’organismo.

Laktoferrinë

La lattoferrina è una glicoproteina ad azione antimicrobica e ferro trasportatrice.
Recentemente è stata rivalutata per le sue qualità antiossidanti, immonomodulatrici e antinfettive.
Studi recentissimi hanno analizzato le sue proprietà antivirali e antinfiammatorie come “rimedio” all’infezione da Covid 19, candidata come molecola ideale per trattare i pazienti positivi.
I risultati hanno dimostrato infatti la remissione dei sintomi clinici da Covid 19 senza effetti avversi e la negativizzazione del tampone dopo 12 giorni di trattamento.
La lattoferrina inibisce sia direttamente che indirettamente i diversi virus che causano malattie nell’uomo , impedendo che il virus attacchi le cellule e aumenta la risposta immunitaria.
Lo studio pubblicato dal team di medici di Tor Vergata insieme ai colleghi dell’università La Sapienza di Roma, suggerisce l’uso di lattoferrina in pazienti affetti da covid 19, con o senza sintomi, ma anche come prevenzione efficace nel controllo del contagio.

Referenca NA33

Agjent përforcues: Celuloza; Lactoferrin (nga qumështi i gjedhit); Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan.

error: Content is protected !!