Celuliti – LINFA DREN

 • ËJTJE ABDOMINALE
 • CELULITI
 • MBIPESHË
 • DEPURATIVE DHE DETOXIFIKUESE
 • SHIJE PORTOKALLI

    10 shishe me një dozë prej 10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.950

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

ËJTJE ABDOMINALE
CELULITI
MBIPESHË
DEPURATIVE DHE DETOXIFIKUESE
SHIJE PORTOKALLI

Marrja e përditshme e LINFA DREN, siguron përfitime të ndjeshme si energji më e madhe, shoqëruar me një ndjenjë lehtësie.
Kalibrimi i ekstrakteve të bimëve të përfshira në çdo shishe synon të zvogëlojë fryrjen e bezdisshme të barkut dhe mbajtjen e lëngjeve, për shkak të gabimeve dietike ose një stili jetese të ugabuar.
Optimizimi i proceseve të kullimit dhe tretjes stimulon trupin të pastrohet çdo ditë, duke eliminuar mbetjet që vijnë nga ushqimi ose ilaçet. Riorganizimi i zakoneve të të ngrënit dhe të sjelljes me rritjen e aktivitetit motorik (30 minuta ecje në ditë) ndihmon produktin të eliminojë peshën e tepërt, kryesisht duke ndërhyrë në metabolizmin e yndyrave.

Celuliti
Nuk përmban:
konservues, Maltodekstrinë misri jo-OMGJ

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e një shishe (10 ml) të produktit në ditë e holluar në një gotë me ujë, ose e holluar në një litër ujë për të pirë gjatë gjithë ditës. Shkundni para përdorimit.

.

.

 • GONFIORE ADDOMINALE
 • RITENZIONE DI LIQUIDI
 • CHILI DI TROPPO
 • DEPURATIVO E DISINTOSSICANTE
 • GUSTO ARANCIA

L’assunzione quotidiana di LINFA DREN, assicura benefici apprezzabili quali, maggiore energia, accompagnata a sensazione di leggerezza. La calibrazione degli estratti vegetali contenuti in ogni flaconcino, è mirata a ridurre i fastidiosi gonfiori addominali, e la ritenzione di liquidi, dovuti ad errori alimentari o da vita sedentaria. L’ottimizzazione del drenaggio e dei processi digestivi, stimola l’organismo a depurarsi quotidianamente, eliminando scorie derivanti da cibo o da farmaci. Il riordino delle abitudini alimentari e comportamentali con l’aumento dell’attività motoria (una passeggiata al giorno di 30 minuti) aiuta il prodotto ad eliminare peso in eccesso, intervenendo sopratutto, sul metabolismo dei grassi.

Non contiene:
Senza Conservanti , Maltodestrina da Mais non OGM

Referenca NADI03

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e një shishe (10 ml) të produktit në ditë e holluar në një gotë me ujë, ose e holluar në një litër ujë për të pirë gjatë gjithë ditës. Shkundni para përdorimit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(1 flaconcino da 10 ml)

Betulla linfa m.g. 200 mg
Orthosiphon estratto secco 200 mg
di cui sinensetina 0,2 mg
Tè verde estratto secco 200 mg
di cui caffeina 10 mg
Tarassaco estratto secco 100 mg
di cui inulina 2 mg
Ananas estratto secco 80 mg
di cui bromelina 0,24 mg
Finocchio estratto secco 80 mg
di cui olio essenziale 0,4 mg
Fumaria estratto secco 80 mg
Ononide estratto secco 60 mg
Anice verde estratto secco 40 mg
Alga wakame estratto secco 10 mg
di cui fucoxantina 1 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • GONFIORE ADDOMINALE
 • RITENZIONE DI LIQUIDI
 • CHILI DI TROPPO
 • DEPURATIVO E DISINTOSSICANTE
 • GUSTO ARANCIA

L’assunzione quotidiana di LINFA DREN, assicura benefici apprezzabili quali, maggiore energia, accompagnata a sensazione di leggerezza. La calibrazione degli estratti vegetali contenuti in ogni flaconcino, è mirata a ridurre i fastidiosi gonfiori addominali, e la ritenzione di liquidi, dovuti ad errori alimentari o da vita sedentaria. L’ottimizzazione del drenaggio e dei processi digestivi, stimola l’organismo a depurarsi quotidianamente, eliminando scorie derivanti da cibo o da farmaci. Il riordino delle abitudini alimentari e comportamentali con l’aumento dell’attività motoria (una passeggiata al giorno di 30 minuti) aiuta il prodotto ad eliminare peso in eccesso, intervenendo sopratutto, sul metabolismo dei grassi.

Non contiene:
Senza Conservanti , Maltodestrina da Mais non OGM

Referenca NADI03

Celuliti

 

  Trashues:Sorbitol, ujë, thupër zhytur me glicerinë (glicerinë, alkool etilik, ujë, lëng Betula Pendula Roth), Orthosiphon (Orthosiphon stamineus Bent.) Çaj jeshil (Camellia sinensis Kuntze) Acidues: acid laktik, Luleradhiqe (Taraxacum officinale Weber) , Ananasi (Ananas comosus (L.) Merr.) , kopër (Foeniculum vulgare Mill.) , Fumaria (Fumaria officinalis L.) , shije natyrale portokalli, Restharrow (Ononis spinosa L.) ekstrakt i thatë i rrënjës *, Anise jeshile (Pimpinella anisum L.) ekstrakt i thatë frutash *, alga deti Wakame (Undaria pinnatifida Suringar)

error: Content is protected !!