LODHJE FIZIKE dhe MENDORE-MEGA DAILY PLUS

 

 • MULTIVITAMINA
 • MULTIMINERALE
 • PER LODHJET FIZIKE DHE MENDORE
 • STIMULON DHE MBRON IMUNITETIN
 • MAKSIMUMI NJE TABLETE NE DITE

30 tableta

L 1.550

Produkt

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

LODHJE FIZIKE DHE MENDORE

 • MULTIVITAMINA
 • MULTIMINERALE
 • PER LODHJET FIZIKE DHE MENDORE
 • STIMULON DHE MBRON IMUNITETIN
 • MAKSIMUMI NJE TABLETE NE DITE

Mega Daily Plus është një suplement dietik që ndihmon në korrigjimin e mungesës së lëndëve ushqyese dhe mbështet proceset organike ne mbrojtjen e imunitetit. Ky produkt përmban vitamina dhe minerale në dozat maksimale të lejuara: 

Permban:
Vitaminat C dhe E qe kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ;

Vitaminat B2, B6 dhe B12 qe ndihmojnë në reduktimin e lodhjes;

– Hekuri, bakri, Seleniumi dhe Zinku qe kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar;

Bisht kali dhe hithër te cilat kane efekt purifikues.

Profili i produktit plotësohet me shtimin e jonxhës, nje remineralizues, restaurues dhe stimulues në gjendjet e astenisë. LODHJE FIZIKE DHE MENDORE

 

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 tabletë para drekës ose para darkës me një gotë ujë.

Paralajmërimet
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg syve të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

.

.

 • MULTIVITAMINICO
 • MULTIMINERALI
 • STANCHEZZA FISICA E MENTALE
 • STIMOLA LE DIFESE IMMUNITARIE
 • DOSAGGIO MASSIMO CONSENTITO PER UNA TAVOLETTA

Mega Daily Plus è un integratore utile a colmare le carenze alimentari e/o gli aumentati fabbisogni dei suoi nutrienti ( LODHJET FIZIKE DHE MENDORE) ed è in grado di favorire le naturali difese organiche. Questo prodotto contiene vitamine e minerali nei dosaggi massimi consentiti:

– le vitamine C ed E contribuiscono alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo;

– le vitamine B2,B6 e B12 concorrono a ridurre stanchezza ed affaticamento;

– ferro, rame, selenio e zinco contribuiscono alla normale funzione del sistema immunitario;

– equiseto ed ortica dall’effetto depurativo.

Il profilo del prodotto viene completato dall’aggiunta di erba medica,dall’azione rimineralizzante,ricostituente e stimolante negli stati di astenia.

Kodi referues NA14

Acidi L-askorbik (Vitamin C). Me agjentë përforcues: fosfat tribazik kalciumi, celuloz mikrokristale dhe citrat kaliumi. Pluhur gjethesh të hithrës, pluhuri i pjesës së sipërme të jonxhës,vitaminë E, bisht kali, sulfat zinku, nikotinamid, sulfat mangani, hidroklorur tiamine (Vitamina B1), riboflavinë (Vitaminë B2), trëndafil Canina, ekstrakt i thatë i frutave tit. 10% në acid askorbik. Agjentë kundër ngjitjes: stearat magnezi, bioksid silicium,  Acid pantotenik (D-pantotenat i kalciumit), L-selenometioninë, hidroklorur piridoksinë (Vitamina B6), kolekalciferol (Vitamina D3), acetat retinil (Vitamina A), sulfat bakri, filokinoni (Vitamina K1), acid kromi D-bikolinat, folik, cianokobalaminë (Vitamina B12).