VITALITY UOMO

Vitaliteti i burrit
Tonik në rast të lodhjes fizike dhe mendore, ruan nivelet normale të testosteronit në gjak.

10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.750

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VITALITY UOMO (Vitaliteti i burrit) është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte Maca dhe Guarana, i dobishëm si tonik në rast të lodhjes fizike dhe mendore dhe zinkut i cili kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak.
Ampulat përmbajnë gjithashtu derivate të aminoacideve si taurine dhe l-carnitine dhe në fund l-citrulline.
Me vitaminë C të dobishme për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Përfitimet e guaranàs
Guarana rekomandohet si stimulues në rastet e:
– Lodhje psikofizike;
– Astenia;

Guarana përdoret për të përmirësuar vëmendjen dhe kujtesën në studim dhe në punë, si dhe për të rritur disponimin në rast depresioni. Suplementet e përgatitura me ekstrakt guarana mund të përdoren edhe në sport, përmirësojnë performancën duke rritur aftësinë për t’i rezistuar përpjekjeve. Guarana është Gjithashtu përdoret shpesh për vetitë e tij dobësuese në dieta me kalori të ulët për të humbur peshë, pasi kafeina është në gjendje të rrisë metabolizmin e energjisë dhe të zvogëlojë sintezën e yndyrës së trupit.
Në mjekësinë bimore dhe fitoterapi, guarana përdoret kryesisht si stimulues dhe tonik i përgjithshëm, për shkak të vetive të saj energjike.

Mënyra e përdorimit
Merrni nga gjysmë shishe deri në maksimum një

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

Vitality Uomo è un integratore alimentare a base di estratti di Maca e Guaranà, utili come tonici in caso di stanchezza fisica e mentale e zinco che contribuisce al mantenimento dei normali livelli di testosterone nel sangue. Le fiale contengono inoltre derivati aminoacidici come taurina e l-carnitina e infine l-citrullina. Con vitamina C utile per proteggere le cellule dallo stress ossidativo.

Benefici del guaranà
Il guaranà viene consigliato come stimolante in caso di:
-Affaticamento psicofisico;
– Astenia;

​​​Il guaranà viene utilizzato per migliorare l’attenzione e la memoria nello studio e al lavoro, e aumentare il tono dell’umore in caso di depressioneGli integratori preparati con estratto di guaranà possono inoltre essere utilizzati in ambito sportivo, migliorare le prestazioni incrementando la capacità di resistenza allo sforzo.Il guaranà viene spesso usato anche per le sue proprietà dimagranti nelle diete ipocaloriche per perdere peso, poiché la caffeina è in grado di aumentare il metabolismo energetico e ridurre la sintesi di grasso corporeo.
In erboristeria e fitoterapia, il guaranà è utilizzato soprattutto come stimolante e tonico generale, per le sue proprietà energizzanti.

Referenca NAV03

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët               Për dozën maksimale ditore

(1 ampulë e barabartë me 25 ml)

Guaranà e.s. 100 mg
di cui caffeina 10 mg
Maca e.s. 100 mg
di cui beta-ecdysone 0,5 mg
Cocomero e.s. 100 mg
di cui l-citrullina 10 mg
Taurina 500 mg
L-carnitina 500 mg
Vitamina C 1000 mg (1250%NRV)
Zinco 12,5 mg (125%NRV)

Ujë, fruktozë, stabilizues: glicerinë; l-acid askorbik, lëng mjedër, taurinë, l-karnitinë, shalqi (Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai) ekstrakt i thatë i frutave tit. 10% në l-citruline, fara Guarana (Paullina cupana Kunth) ekstrakt i thatë i tit. 10% kafeinë, Maca (Lepidium Meyenii Walp.) rrënjë ekstrakt i thatë tit. 0.5% në beta-ekdisone, glukonat zinku, aromë, ruajtës: sorbat kaliumi, acidifikues: acid citrik; ëmbëlsues: sukralozë.

error: Content is protected !!