Metabolizem te ngadalshem – METABOLIC FAST

 • Stimulon ndjesinë e ngopjes
 • Kullimi 
 • Djegja e yndyrave
 • Antioksidant 

30 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.350

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Per metabolizem te ngadalshem – METABOLIC FAST

 • Stimulon ndjenjen e  ngopjes 
 • DJEGJA E YNDYRAVE 
 • ANTIOKSIDANT

Suplement ushqimor METABOLIC-FAST ( per metabolizem te ngadalshem ) i bazuar në Care 300®, një ekstrakt Mango i dobishëm për metabolizmin e karbohidrateve. Formula përmban gjithashtu ekstrakte bimore të Garcinia, portokall të hidhur dhe çaj jeshil, të dobishëm për promovimin e ekuilibrit të peshës trupore si pjesë e një diete me kalori të ulët që synon kontrollin e peshës trupore.
Në veçanti, ekstrakti  i portokallit mbështet metabolizmin, çaji jeshil kontribuon në kullimin e lëngjeve të trupit, ndërsa Garcinia ndihmon në kontrollin e ndjenjës së urisë dhe nxit metabolizmin e lipideve.
Së fundi Acai kontribuon në një efekt antioksidant.

Per metabolizem te ngadalshem i cili shoqërohet shpesh me një ndjenjë lodhjeje të fortë. Simptoma të tjera janë presioni i ulët i gjakut, të dridhurat dhe dridhjet, djersitja e tepërt, ndjeshmëria ndaj të ftohtit, zorrët e ngadalta, kapsllëku, fryrja e barkut, tharja e lëkurës dhe flokëve.

Mënyra e përdorimit per metabolizem te ngadalshem
Rekomandohet të merret 1 tabletë në mëngjes dhe/ose një tabletë pasdite me ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(2 compresse da 1000 mg)

Garcinia estratto secco 400 mg
apporto di acido idrossicitrico 240 mg
Care 300®  300 mg
Arancio amaro estratto secco 300 mg
apporto di sinefrina 30 mg
Acai estratto secco 100 mg
apporto di polifenoli 10 mg
Tè verde estratto secco 100 mg
apporto in polifenoli 95 mg
apporto in catechine 65 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • STIMOLA SENSO DI SAZIETÀ
 • DRENANTE
 • BRUCIA GRASSI
 • ANTIOSSIDANTE

METABOLIC-FAST integratore alimentare a base di Care 300®, un estratto di Mango utile al metabolismo dei carboidrati. La formula contiene inoltre estratti vegetali di Garcinia, Arancio amaro e Tè verde, utili per favorire l’equilibrio del peso corporeo nell’ambito di una dieta ipocalorica volta al controllo del peso corporeo. In particolare, l’estratto di Arancio amaro sostiene il metabolismo, il Tè verde contribuisce al drenaggio dei liquidi corporei mentre la Garcinia aiuta a controllare il senso di fame e favorisce il metabolismo dei lipidi. Infine l’Acai contribuisce ad un effetto antiossidante.

Al metabolismo lento si lega di frequente un senso di forte stanchezza. Altri sintomi sono la pressione bassa, brividi e tremori, sudorazione eccessiva, sensibilità al freddo, intestino pigro, stitichezza, gonfiore addominale, secchezza della pelle e dei capelli.

Metabolizëm i ngadalshëm

Referenca NADI07

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(2 tableta nga 1000 mg)

Garcinia estratto secco 400 mg
apporto di acido idrossicitrico 240 mg
Care 300® 300 mg
Arancio amaro estratto secco 300 mg
apporto di sinefrina 30 mg
Acai estratto secco 100 mg
apporto di polifenoli 10 mg
Tè verde estratto secco 100 mg
apporto in polifenoli 95 mg
apporto in catechine 65 mg

Përbërësit: Agjentët përforcues: Celulozë, Trikalcium Fosfat; Garcinia (Garcinia cambogia (Gaernt) Desr.) Ekstrakt i thatë i frutave tit. 60% në acid hidroksicitrik; Care 300® [Pluhur frutash Mango (Mangifera indica L.)]; Portokalli e hidhur (Citrus aurantium L. var. Amara) ekstrakt i thatë i frutave të papjekur tit. 10% në sinefrinë; Acai (Euterpe oleracea Mart.) Ekstrakt i thatë i frutave. 10% në polifenole; Çaji jeshil (Camellia sinensis (L.) Kuntze) lë ekstrakt të thatë tit. 95% në polifenole dhe 65% në katekina; Agjentët kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit.

error: Content is protected !!