MICO PROTECTION 5

 • ANTI-OXIDANT
 • ANTI-GJENOTOKSIK
 • TONIK
 • kundër dëmtimit të DNA-së të shkaktuar nga radikalet e lira

60 kapsule nga 718 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 4.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

MICO PROTECTION 5 +

 • ANTI-OXIDANT
 • ANTI-GJENOTOKSIK
 • TONIK

Kompleksi i 5 kërpudhave (Ganoderma, Grifola, Cordyceps, Agaricus dhe Lentinula) nga kultivimi organik, i rritur në mjedise rreptësisht të kontrolluara dhe të analizuara vazhdimisht. Ekstraktet e kërpudhave përftohen përmes një procesi ekskluziv ekstraktimi, i cili lejon që lëndët ushqyese të mbahen të pandryshuara, duke garantuar kështu një përmbajtje të lartë polisaharidesh (50%).
Përzierja u studiua nga një ekip ekspertësh nga Universiteti i Beogradit për të vlerësuar efektet e saj. Studimi tregoi se përzierja e këtyre kërpudhave ka efekte antigjenotoksike dhe antioksiduese in vitro, veçanërisht kundër dëmtimit të DNA-së të shkaktuar nga radikalet e lira.
Ky efekt mbrojtës mbështetet nga vetitë tashmë të njohura antioksidante dhe tonike të katekinave (më efektive është Epigallocatechin-gallate) që përmban çaji jeshil.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera

(2 capsule da 718 mg)

Ganoderma lucidum 200 mg
Cordyceps sinensis 200 mg
Grifola frondosa 200 mg
Agaricus blazei 200 mg
Lentinula edoses 200 mg
apporto in polisaccaridi 350 mg
apporto di ß -(1,3 – 1,6)-glucani 60 mg
Tè verde foglie e.s. 200 mg
apporto in catechine 100 mg
di cui EGCG 60 mg
Mënyra e përdorimit
Merrni një deri në dy kapsula në ditë, sipas nevojës, shoqëruar me ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAF12
.
.
.
.
MICO PROTECTION 5 +
 •  ANTI-OSSIDANTE 
 • ANTI-GENOTOSSICO 
 • TONICO 

Il complesso dei 5 funghi (Ganoderma, Grifola, Cordyceps, Agaricus e Lentinula) da coltivazione biologica, cresciuti in ambienti strettamente controllati e costantemente analizzati. Gli estratti di funghi sono ottenuti mediante un esclusivo processo di estrazione, che permette di mantenere inalterati i nutrienti, garantendo così un alto titolo in polisaccaridi (50 %).
La miscela è stata studiata da un team di esperti dell’Università di Belgrado per valutarne gli effetti. Dallo studio è emerso che la miscela di questi funghi presenta in vitro effetti anti-genotossici ed anti-ossidanti, nello specifico verso i danni al DNA indotti dai radicali liberi.
Questo effetto protettivo è sostenuto dalle già note proprietà antiossidanti e toniche delle Catechine (la più efficace è l’Epigallocatechina-gallato) contenute nel Tè verde.

Pluhur kërpudhash [Ganoderma (Ganoderma lucidum (Curtis) P.) sporofore*; Kordiceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) sporofore*; Grifola (Grifola frondosa (Dicks.) Gri) sporofore*; Agaricus (Agaricus blazei Murril) sporofore*; Lentinula (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) sporofore*] e titruar në 50% në polisakaride dhe 15% në β-(1,3-1,6)-glukane; Agjent lustrimi (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë; Çaji jeshil (Camellia sinensis (L.) Kuntze) lë ekstrakt të thatë tit. 50% katekina (30% EGCG). * 69.65% e përbërësve nga bujqësia organike

 

Polvere di funghi [Ganoderma (Ganoderma lucidum (Curtis) P.) sporoforo*; Cordyceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) sporoforo*; Grifola (Grifola frondosa (Dicks.) Gray) sporoforo*; Agaricus (Agaricus blazei Murril) sporoforo*; Lentinula (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) sporoforo*] titolata al 50% in polisaccaridi ed al 15% in β-(1,3-1,6)-glucani; Agente di rivestimento (involucro capsula): idrossipropilmetilcellulosa; Tè verde (Camellia sinensis (L.) Kuntze) foglie estratto secco tit. al 50% in Catechine (30% EGCG). * 69,65% di ingredienti da agricoltura Biologica

error: Content is protected !!