MORINGA

 • Stimulon METABOLIZMIN 
 • Satiant  Burimi i PROTEINËS 
 • MBRON DHE STIMULON funksionin normal të tretjes 
 • RAPORTUES NATYROR

60 kapsula 

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.300

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

MORINGA

 • Stimulon METABOLIZMIN 
 • SATIANT 
 • BURIMI I PROTEINËS 
 • MBRON DHE Stimulon funksionin normal të tretjes
 • RAPORTUES NATYROR

Moringa Oleifera është një bimë që rritet spontanisht në klimë të butë ku është përdorur prej shekujsh për vetitë e saj të shumta. Në fakt, ajo kontribuon në ekuilibrin e peshës trupore, metabolizmin normal të lipideve dhe funksionin normal të tretjes. Gjithashtu ndihmon ne rregullimin  e procesit të djersitjes dhe qarkullimin normal të gjakut. Ajo gjithashtu lufton radikalet e lira falë kapacitetit të saj antioksidues dhe jep mirëqenie duke rritur  mbrojtjen imune përmes furnizimit me vitamina, aminoacide, omega 3-6-9, hekur, mikroelemente dhe kripëra minerale.
Përmbajtja e lartë e proteinave bimore i lejon veganët dhe vegjetarianët të integrojnë plotësisht këto lëndë ushqyese.
Gjithashtu, rekomandohet në kohë stresi dhe lodhjeje falë veprimit tonik-adaptogjenik.
Moringa Oleifera përmban më shumë vitamina dhe minerale sesa bimët më të njohura: vitamina (A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E dhe K); 92 lëndë ushqyese; 46 antioksidantë; 36 antiinflamatorë; 18 aminoacide; 9 aminoacide esenciale; kripërat minerale.
Gjithashtu ka një rol antidiabetik, antihipertensiv dhe anti-inflamator.
Ul kolesterolin dhe mbron mëlçinë.

Indeksi i tij ORAC (kapaciteti i absorbimit të radikaleve të oksigjenit) i cili mat fuqinë antioksiduese është 157,600 pikë.

Mënyra e përdorimit
Merrni 2 kapsula në ditë, mundësisht para drekës.

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(2 capsula nga 763 mg)

Moringa oleifera e.s. 1200 mg
apporto di polisaccaridi 480 mg
apporto di glicosidi totali 120 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • STIMOLA IL METABOLISMO
 • SAZIANTE
 • FONTE DI PROTEINE
 • PROTEGGE E STIMOLA LA NORMALE FUNZIONE DIGESTIVA
 • RICOSTITUENTE NATURALE 

La Moringa Oleifera è una pianta che cresce spontanea nei climi temperati dove viene utilizzata da secoli per le sue numerose proprietà. Contribuisce infatti all’equilibrio del peso corporeo, al normale metabolismo dei lipidi e alla normale funzione digestiva. Inoltre favorisce la regolarità del processo di sudorazione e la normale circolazione del sangue. Inoltre contrasta i radicali liberi grazie alla capacità antiossidante e dona benessere rafforzando le difese immunitarie attraverso l’apporto di Vitamine, Aminoacidi, Omega 3-6-9, ferro, microelementi e sali minerali. L’alto contenuto in proteine vegetali permette agli individui vegani e vegetariani la totale integrazione di tali nutrienti. Inoltre, è indicato nei periodi di stress e stanchezza grazie all’azione tonico-adattogena. La Moringa Oleifera contiene più vitamine e minerali della maggior parte delle piante conosciute: vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E e K); 92 nutrienti; 46 antiossidanti; 36 antinfiammatori; 18 aminoacidi; 9 aminoacidi essenziali; sali minerali. Il suo indice ORAC (Oxygen radical absorbance capacity) che misura il potere antiossidante è di 157.600 punti.

MORINGA

Referenca NAMO12

 

Moringa (Moringa oleifera Lamk.) Ekstrakt gjysmë i thatë * i titruar në 10% në total glikozide dhe 40% në polisaharide; agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga e kapsulës); Agjentët kundër grumbullimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit. * mbështetur në maltodekstrinë misri

error: Content is protected !!